yamaha_demo_tour




115. výročí Harley-Davidson v Praze se uskuteční ve dnech 5. - 8. července

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
VIZI (1417) napsal 17.06.2018 v 05:48

a to se bude konat na tom spáleništi?

Mark108 (15) napsal 13.06.2018 v 10:37

HD 115 vypadají fajn.
Mno já jezdím japonce. Jsem též pro Yamaha, Kawa a Suzuki ve spolupráci s japonskou ambasádou. Místa japonské-české historie by se hledala trošku hůř, pravda.

Medvidek1 (24) napsal 12.06.2018 v 18:29

Netuším jakou představu o motosrazu mají někteří z Vás, ale přijet na výroční motosraz pomocí MHD místo motorkou jejíž se ta oslava má přímo týkat mi přijde opravdu “trošku” divné. Škoda, že Praha to pojala více jako párty, protože vím že jinde to umí i jinak. Takže možná nebudu sám kdo to oslaví jako každý den: vytáhnu sytič a zmáčknu knoflík. Všem ostatním přeju hezký den, ať už se rozhodnete slavit 115 jakkoliv.

Kostelník (58) napsal 12.06.2018 v 15:43

Takže vyhopnout na motku a ujet někam daleko do lesa... Nejlíp do hospody Na mýtince

Stavros (-1) napsal 12.06.2018 v 09:30

Ono jde o to, že na Výstaviště se vejde právě jen těch 4 tisíce motorek, co pojedou spanilku. Počítám, že ty parkoviště budou dobře chráněný od pořadatelů a u hotelů budou nasazeny ochranky a všude po městě a u hotelů jsou kamery, mrak policajtů, takže toho bych se až tak nebál. Myslím, že organizačně to mají zmáknutý dobře. A jestli vám motorku ukradnou přímo v místě, nebo pár kiláků odtamtud stejně neuhlídáte, i kdybyste stokrát chtěli. Pochybuju, že přijede tlupa překupníků s dodávkama a začnou si motorky jen tak odvážet... To riziko je všude, kde se pohybuje hodně lidí, to by člověk nemohl s motorkou nikam. A faktem je, že když je někdo ubytovaný v centru, přijel by na Výstaviště na moto, tam jí nechal, šel se bavit a v noci na ní odjel zpět do centra jen proto, aby jí měl nablízku. Kdyby to bylo tak nebezpečný, tak to tady nedělají a nejede sem celý svět, nebo ne?

Tommy911 (16) napsal 12.06.2018 v 09:12

Bol som pred tymi 5 rokmi v Rime na oslavach ale motorky boli zaparkovane priamo pri mieste diania v Ostii kde boli aj koncerty. Nevraviac o tom ze vtedy papez krstil niektore motorky HD ale vsetci ucastnici mali moznost s motorkami sa dostat az na ulicu ktora vedie na namestie sv. Petra. A to Rim je urcite blaznivejsie mesto ako Praha, preto nerozumiem preco nieje mozne urobit na takom velkom vystavysku chranene parkovisko. Tak isto som bol ten rok v Port Grimaud-St. Tropez kde sa konal najvacsi zraz HD v Europe a motorky boli tak isto parkovane v kempe kde sa vsetko konalo.

PBM2 (114) napsal 11.06.2018 v 22:42+1

Hezké . Souhlasím ale s Medvídek1, že nechávat tyto stroje na záchytných parkovištích nebo u hotelů není zrovna moc bezpečné a když už se někdo rozhodne jet takový kus cesty na podobnou akci, tak si ji bude chtít užít naplno a ne postávat na zastávce MHD. Navíc bych řekl, že zloději a překupníci z celé Evropy a blízkých ostrovů už jsou dlouho připraveni si z tohoto "krajíce" taky kus vzít. Vždyť kde se najednou najde tolik strojů a příslušenství H-D? A kdy? Až za 5 let a to kdo ví. No, podívaná to bude krásná, zážitek taky, jen jestli to Praha zvládne, když s dopravou má problémy dlouhodobě a už samotný příjezd do ní je i pro našince zkouška trpělivosti. Držím palce a těm, kdo tam pojedou, tak šťastnou cestu a plno příjemných zážitků.

Medvidek1 (24) napsal 11.06.2018 v 20:19

Nechat mašinu volně na parkovišti a jet na sraz MHD? Děkuju, nechci.




TOPlist