husqvarna_svartpilen_801_2




Supermoto 9/2007

Představení zářiového čísla časopisu Supermoto.


Áčkový král

Konečně je tady! Na motocyklu, o kterém se mluví od roku 2001, jsme měli možnost se svézt krátce po jeho představení v Římě, na okruhu Lausitz v Německu. První dojmy? Žádné béčko! Čekání stálo za to, i když bylo na japonské poměry až příliš dlouhé.

Je čas vyrazit

Srovnávací test samozřejmě přináší souboj všech zúčastněných, ale v případě maxiendur naší skupiny je to zároveň i dobrodružství – cestopis, který podává důkaz o tom, jak je jednoduché všechno opustit a odjet třeba na pouhé dva dny. Devět set kilometrů zábavy je nejlepším způsobem, jak si uvědomit vlastní vášeň pro dvě kola.

Dříč

Některé motocykly jsou pro radost, jiné zase pro každodenní dřinu. A pak je úzká skupinka těch, které mají naději zvládat obojí. Myslím, že jedním z těch multitalentů je právě jednoválcová Yamaha YBR 25. Že by čtvrtlitr neuměl přinést trochu radosti?

Erotoman

Jestliže o motocyklech Harley-Davidson platí, že se nehodí k závodění, nýbrž a hlavně pro radost, V-Rod snese i ostrou sportovní jízdu. Mé tvrzení opodstatňuje dostatek výkonu, optimálně odstupňovaná pětistupňová převodovka a výkonné brzdy. Z dalších článků vybíráme:


















Titulka časopisu Supermoto 9/2007


V prodeji od 16.8.2007


Cena:


  • 69 Kč (103,- Sk)
  • Předplatné:


  • roční: 662,- Kč
  • objednávka na emailu: predplatne@springermedia.cz
  • objednávka na webu
  • Více informací: www.super-moto.cz
    Jak se Vám líbil tento článek?
    Hodnocení (0x):



    TOPlist