yamaha_demo_tour




Supermoto 7/2007

Představení červencového čísla časopisu Supermoto.


Válka světů


Koleno brousí modrobílý obrubník, od moře vane slaný vítr. Dva žluté prapory v dálce avizují přítomnost racků. Protínám neviditelný paprsek třetího mezičasu, na tachometru 205 km/h, rekord! Rackové, mám štěstí, cítím jen lehký dotek křídla jednoho z nich. V duchu se omlouvám, ptáci jsou tu doma, to my hluční vetřelci jsme vnikli na nejrychlejších sériových litrech světa do jejich království… Více se dozvíte v časopisu Supermoto 7/2007, který je právě v prodeji...


Modrá je dobrá


Nová generace „káčkových“ čtyřválců BMW už tři roky udivuje všechny, kteří dosud nevěřili, že němci umějí postavit skutečně sportovní a výkonný motocykl. Posledním slovem je K 1200 R Sport, polokapotovaná verze původního roadsteru, vítěz své kategorie v soutěži motocykl roku 2007.

Záležitost Evropská


Nakolik se jim tak dá ještě říkat: cestovní endura? Snad spíše silniční, anebo si už rovnou vymyslet novou kategorii? Honda Varadero se možná ohradí, ale co nový Triumph Tiger, o Ducati Multistradě ani nemluvě, oba na malých kolech? Kam s nimi? Jaké jsou? A co od nich můžeme čekat?


Jednostopý král


Král jedné stopy – Gold Wing – oslavil před dvěma roky třicetiny. Významnou přestavbou prošel před třemi lety. Do letošního roku vplouvá nejpohodlnější cestovní koráb vybavený airbagem, satelitním navigačním systémem, variabilním uspořádáním řidičova sedla a s dalšími úpravami zpříjemňujícími dlouhé cestování. Z dalších článků vybíráme:













Titulka časopisu Supermoto 7/2007


V prodeji od 14.6.2007


Cena:


  • 69 Kč (103,- Sk)
  • Předplatné:


  • roční: 662,- Kč
  • objednávka na emailu: predplatne@springermedia.cz
  • objednávka na webu
  • Více informací: www.super-moto.cz

    Informace o redaktorovi

    Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)

    Jak se Vám líbil tento článek?
    Hodnocení (0x):



    TOPlist