husqvarna_svartpilen_801_2




Supermoto 10/2007

Představení říjnového čísla časopisu Supermoto.


Velký Bandita

Velký Bandit se po jedné dekádě dočkal totální přestavby, týkající se především pohonné jednotky. Nový řadový vstřikový čtyřválec o zdvihovém objemu 1 255 cm3 je kompaktnější a kratší. Motor je osazen do nového pevnějšího rámu, který přináší větší bezpečnost a jízdní komfort.


Sezóna s Harleyem

Patří stroje drsných mužů do dívčích rukou, zvládnou je vůbec? Na tyto a ještě další otázky dala snad pádnou odpověď pětice testů, které jsem od loňského podzimu do letošního léta na přání společnosti Klasik-Moto pro časopis Supermoto uskutečnila.

Neo´s thinkin´

Ač to má přímo vepsáno do jména, neubránil se ani tenhle jednoduchý skútr postupnému zastarání. Nedávno jsme přinesli informaci o jeho modernizaci, se kterou oblíbený dvoutakt míří do roku 2008. Teď už tu máte jeho první testík…

New Pionýr do Fara?

Zdá se vám to snad nemožné a jste také z těch, kteří žijí v bludu a myslí si, že dálky se dají zdolávat jen v sedlech velkých, silných a pohodlných strojů?. Tak tahle reportáž by vás měla vyvést z omylu. Téměř 8 500 km na padesátce během jednoho měsíce, to je důkaz místo slibů. Z dalších článků vybíráme:

























Titulka časopisu Supermoto 10/2007


V prodeji od 13.9.2007


Cena:


  • 69 Kč (103,- Sk)
  • Předplatné:


  • roční: 662,- Kč
  • objednávka na emailu: predplatne@springermedia.cz
  • objednávka na webu
  • Více informací: www.super-moto.cz
    Jak se Vám líbil tento článek?
    Hodnocení (0x):



    TOPlist