globalmoto_duben_nolan




Motoráj katalog 2007

Jaro, jaro je tu! Aspoň teda podle kalendáře. A na jaře co? No? Přeci začíná motorkářská sezóna. Ti pečlivější z vás jen vytáhnou v zimním období seřízenou a vypiplanou mašinu a my ostatní začínáme s oživovacími pokusy našich strojů, které zůstaly přes zimu jen tak stát v garáži.


Jsou ale i tací, kteří v letošním roce plánují upgrade vozového parku a právě řeší, která z „dam“ by se mohla stát onou vyvolenou. Pokud patříte mezi třetí jmenované, tak především vám přijíždí na pomoc Motoráj Katalog 2007, který se vám bude snažit napovědět, co a jak která z adeptek umí.


Ale nezoufejte, i ti z vás, kteří letos nemají v plánu vyměnit svého miláčka za jinou slečnu, si v katalogu přijdou na své.


Snažili jsme se vám totiž u každého motocyklu svými slovy popsat naší osobní zkušenost s daným bikem, přidali jsme i slovo výrobce, a nechybí ani technické parametry včetně ceny každého stroje. Motocykly jsou rozřazené do kategorií, které jsou od sebe odděleny (doufáme, že vtipnými) „otvíráky“!


Mimo to se dozvíte i o plánovaných konceptech výrobců, nebo o jejich raritách a v neposlední řadě se můžete dočíst o historii a vzniku jednotlivých kategorií motocyklů jako jsou například chopper, naked atd.


  • V prodeji od 12.3.
  • Cena: 150,- Kč
  • možno objednat na emailu: asistent@motoraj.cz
  • Více informací: www.motoraj.cz

    Informace o redaktorovi

    Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)

    Jak se Vám líbil tento článek?
    Hodnocení (0x):



    TOPlist