globalmoto_duben_nolan




Scooter Style 2014

Svět skútrů už dávno není jen o těch utahaných malých strojích, které denně vozí své majitele do práce a na nákup. Skútr se stal fenoménem městské dopravy, ale také sportovním náčiním nebo stylovým doplňkem. Zkusili jsme se tedy podívat na toto téma zeširoka, abychom vás provedli vším, co dnes skútry nabízí.

Samotné skútry jsme rozdělili přehledně do šesti kategorií, dle jejich velikosti a užití:

Na výběr tedy máte ze 130 různých modelů značek z celého světa a to včetně letošních novinek. Ke každému skútru potom patří nejen popis, ale také základní technické informace a cenovka. Majitelé řidičského průkazu skupiny B pak najdou u skútrů, které mohou s tímto řídit označení, které jim zjednoduší výběr.
Mimo to jsme se zaměřili na život kolem skútrů a vše, co s ním souvisí. K rozhovoru jsme přizvali herce Davida Matáska, který propadl fenoménu Vespa, ale také pražského mesika Michala, který tráví na skútru každý den a ročně tak najede 50 tisíc kilometrů. A to už je člověk, který může o životě na skútru mluvit zasvěceně. Dalším tématem se stala bezpečnost, podívali jsme se na nejčastější krizové situace, které hrozí v městském provozu.
Témat je samozřejmě mnohem víc, rádi bychom vám ve Scooter Style 2014 nabídli nejen užitečné informace, ale také zábavu. Podívali jsme se tedy na skútry v Asii, airbrush v Čechách, ale také si trochu pohráli s designem. V neposlední řadě jsme se pak zaměřili na trh oblečení a příslušenství, v každé kategorii najdete butique s vybranými specialitkami.
• Scooter Style 2014 je v prodeji od pondělí 2. 6. 2014
• Cena: 99 Kč
• Digitální verze na Floowie.com za 59 Kč ZDE

Pokud si chcete Scooter Style 2014 prohlédnout ve Fluidbooku, pokračujte sem.
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (4x):



TOPlist