husqvarna_svartpilen_801_2




Motohouse katalog motorek a čtyřkolek 2015

Tituly, které mají svou tradici, mají i své čtenáře a také svou jasně danou identitu. Motohouse katalog motorek vychází letos již po sedmnácté a jeho cílem je opět obohatit předvánoční trh a zpříjemnit milovníkům motocyklů vlekoucí se zimní čas výběrem svých budoucích motorek.

Můžete vybírat, přebírat, radit se, ale i okouzleně nedýchat. Motorky jsou zkrátka úžasné a tady je budete mít všechny pohromadě. Informace najdete jako tradičně přehledně seřazené na víc než 210 stranách, počtete si o 350 strojích, vše vybíráno podle toho, co se bude během roku 2015 na českém trhu prodávat, včetně všech na podzim představených novinek.
Samozřejmě nejde o prostý výčet motorek, nýbrž také o hodně slušnou porci zajímavého čtení, fotografie jednotlivých modelů a technické údaje uvedené přehledně v tabulkách. Pro Motohouse je rovněž typická účast sympatických dívek, coby průvodkyň celým titulem. Ať už vás tedy zajímá jakákoliv kategorie – supersport, naked, cesťáky, chopper, cestovní enduro, enduro a cross nebo čtyřkolky –, vybere si každý.
Motohouse katalog 2015 vám pomůže se zorientovat. Pro sedmnáctou sezonu s řadou vylepšení a novými prvky identickými s interaktivní verzí, která bude představena v následujících měsících.
  • Motohouse katalog motorek a čtyřkolek 2015 je v prodeji od pátku 19. 12. 2014.
  • Cena: 159 Kč (na Slovensku 5,80 €)
VÁNOČNÍ AKCE
Speciální dárek pro všechny. Elektronická publikace Motohouse katalogu 2015 místo 119 Kč jen za 50 Kč. Platí pouze do 31. 12. 2014! Nepřehlédněte…

FLOWIE: http://www.floowie.com/cs/zobrazeni/motohouse-katalog-motocyklu-2015
PUBLERO: https://cs.publero.com/title/motohouse-katalog/2015
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (5x):



TOPlist