globalmoto_duben_nolan




Motorbike Katalog motocyklů, skútrů a čtyřkolek 2021

Katalog – opět jako obvykle – vznikl ve spolupráci s našimi dovozci jednotlivých značek, ovšem tentokrát – to už neobvykle – jsme navýšili počet stránek. Oproti loňskému vydání, které mělo 182 stran, má to aktuální stran 224 a my doufáme, že vám jejich obsah zpříjemní nejen čekání na novou sezónu!

Ahoj motorkáři a motorkářky,

a vlastně všichni, kteří máte rádi motorky. Je celkem jedno, jestli najezdíte za rok desítky tisíc kilometru v sedle cestovního stroje, brousíte slidery na okruhu, řádíte s endurem v terénu nebo jezdíte na skútru do práce. Pro vás všechny jsme, letos už po deváté, připravili tradiční Motorbike Katalog motocyklů, skútrů a čtyřkolek, které se u nás budou příští rok prodávat. Jako obvykle v něm najdete stroje všech kategorií, od sportovních mašin přes cestovní endura a klasiku až po skútry a nevynechali jsme ani čtyřkolky. Veškeré modely jsou rozděleny dle svého zaměření do devíti sekcí: Supersport a superbike, Naked, Custom a classic, Adventure, Tourer a sportourer, Enduro, cross a motard, Skútry, Elektro a Quad. Nechybí samozřejmě ani novinky a tentokrát jsme do Katalogu zařadili i stroje, které se budou už pouze doprodávat.

Motorbike Katalog motocyklů, skútrů a čtyřkolek 2021 vychází v pondělí 21.12.2020 a připomínáme, že na https://www.send.cz/casopis/1335/motorbike-katalog-motocyklu-skutru-a-ctyrkolek lze jak tento Katalog, tak i aktuální i starší vydání časopisu Motorbike objednat pohodlně a bezpečně až do schránky za stejnou cenu jako kdekoliv na stánku!
Plná, nijak neomezená verze Motorbike, je k dispozici samozřejmě i v elektronické podobě a to na:
https://www.alza.cz/media/casopisy-o-motorkach/x-ray-media-s-r-o/18855297-v11876.htm nebo http://www.floowie.com

Tištěné předplatné je možné objednat přímo zde nebo prostřednictvím e-mailu: send@send.cz. Neuteče vám tak už žádné číslo Motorbike.
Více informací na: http://www.motorbike-czech.cz nebo na https://www.facebook.com/casopismotorbike/.
Najdete nás i na Instagramu – @motorbikemagazin a na tv Sport 5 můžete mrknout na náš pořad (https://sport5.cz/archiv/)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist