yamaha_demo_tour




Motorbike 12/20

Prosincové vydání časopisu by mělo být něčím výjimečné a tak v něm pro vás máme velký článek o Jawě. Tedy přesněji řečeno hned o čtyřech mašinách, které se v současné době pod touto značkou prodávají. Na své si ale v prosincovém Motorbike přijdou i ti, kterým učarovala brutalita současných hypernakedů – připravili jsme pro ně srovnávací test evropské špičky této kategorie. A samozřejmě i spoustu dalšího čtení o všem, co souvisí se současnou motocyklovou scénou.

Quo Vadis, Jawa?

„Už jste testovali tu indickou Jawu? A jaký je enduro RVM? Co třiapůla OHC?“. Jo, takových a podobných dotazů nám přišel do redakce kopec a tak bylo jasné, že dřív nebo později se musíme našemu „rodinnému stříbru“ konečně trochu víc pověnovat. A vzali jsme to zgruntu - vyzkoušeli jsme hned čtyři modely, které Jawa aktuálně nabízí: Jawa 300 CL, 350 OHC, 350 OHC Special a RVM 500 by Jawa. Nejde o klasický srovnávací test, spíš o to, co vám která z těchto motorek může (nebo nemůže) nabídnout...

Hračky pro magory

Aprilia Tuono V4 1100 Factory vs. Ducati Streetfighter V4 S vs. KTM 1290 Super Duke R

Srovnali jsme pro vás tři evropské bestie, za jejichž jednodílnými řídítky se v mžiku dostanete na „bezpapírové“ rychlosti a zbytek dopravních prostředků ve srovnání s nimi nabývá dynamiky bicyklu. Záhy jim podlehnete a možná dostanete neodbytný pocit, že byste se měli léčit. Jenže žijeme jen jednou, tak proč si tyhle skvělé hračky pro „magory“ nedopřát?

Chuligáni s grácií
Yamaha XSR700 vs. Yamaha XSR900

Existují motorky, které sice otestujeme, ovšem nedá se u nich mluvit o nějakých velkých emocích. Ale XSRka od Yamahy nám v testovacím kalendáři vždycky udělají radost. Je to pro nás příležitost tvářit se jako pohodáři, jezdit v džínách a bundě, parkovat před pražskou kavárnou a mluvit nadšeně o veganství či klimatických změnách. To všechno nám s XSR projde. A přesto nejde o nijak nudné mašiny.

Představení novinek 2021

Přemýšleli jste o tom, co byste asi touhle dobou dělali, kdyby svět nezpomalila globální pandemie? V našem případě bychom určitě ještě vstřebávali pocity z největšího evropského motocyklového veletrhu EICMA a souběžně bychom třídily hromady materiálu ve formě fotek a tiskových zpráv. Letos je však všechno jinak, většina hromadných akcí byla kompletně zrušena - přesto jsme se ale koncem roku dočkali tradičního představení novinek a inovací pro rok 2021, které proběhlo on-line. Pojďme se společně podívat na ty nejvýznamnější.

Tak, a jedeme dál. Pro aktuální Motorbike si s námi popovídal šestinásobný vítěz mistrovství světa superbiků Jonathan Rea, pro fanoušky motokrosu zde máme článek o našem fenomenálním jezdci Jaroslavu Faltovi. V sekci Sport se ohlédneme za posledními závody MotoGP a MXGP, mrkneme, co nového se děje na ploché dráze a povíme vám, jaké to bylo na akcích agentury Star Agency.
Turisty pak bude jistě zajímat druhá část cestopisu Sám západní Afrikou, majitele čtyřkolek zase možnost „tuningu“ svého stroje za pomoci kabiny DFK a všechny pak soutěž o výklopnou přilbu LS2. K tomu všemu ještě aktuality, toolbox (tentokrát vánoční, tedy rozšířený) a spousta dalšího.

Jo, a pro předplatitele máme super bonus – k ročnímu předplatnému od nás dostanou dárek v podobě alkoholtesteru Sencor v hodnotě 1299,-Kč! (více info na www.motorbike-czech.cz).

Motorbike 12/ 2020 vychází ve středu 2.12.2020 a připomínáme, že na https://www.send.cz/casopis/1294/motorbike lze aktuální i starší vydání časopisu Motorbike objednat pohodlně a bezpečně až do schránky za stejnou cenu jako kdekoliv na stánku!
Plná, nijak neomezená verze Motorbike, je k dispozici samozřejmě i v elektronické podobě a to na:
https://www.alza.cz/media/motorbike nebo http://www.floowie.com

Tištěné předplatné je možné objednat přímo zde nebo prostřednictvím e-mailu: send@send.cz. Neuteče vám tak už žádné číslo Motorbike.
Více informací na: http://www.motorbike-czech.cz nebo na https://www.facebook.com/casopismotorbike/.
Najdete nás i na Instagramu – @motorbikemagazin a na tv Sport 5 můžete mrknout na náš pořad (https://sport5.cz/archiv/)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (4x):



TOPlist