globalmoto_duben_nolan




Motocykl Freeridetrénink 2016

Po čtenářsky velmi úspěšné ročence Motocykl Endurotrénink zaměřené na ovládání cestovních endur jsme pro vás letos připravili další off-roadově laděný počin!

Ve stostránkovém speciálním vydání Freeridetréninků si posvítíme na lehká endura a řekneme si jak na ně – už dávno totiž neplatí, že jsou určena pouze profesionálním závodníkům.Díky sedm měsíců trvající výuce pod vedením trenéra redakce časopisu Motocykl Jiřího Heiníka a exkluzivnímu koučování top jezdce hardendura Grahama Jarvise už víme, že sportovní enduro může zvládnout a hlavně si ho na trati nebo v přírodě pořádně užít i endurový začátečník.Chce to jen vědět jak na to: a přesně to, včetně tréninkového plánu na každý měsíc, tipů na výběr toho správného stroje pro vás nebo zajímavého porovnání tlakových čističů na českém trhu, naleznete právě tady.• 7 měsíců tréninku
• Profi trenéři Jarvis a Heiník
• 9 komplexních lekcí
• 100 stránek o enduruRočenka Freeridetrénink 2016 bude na stáncích od 3. března 2016 a vyjde vás na 89,90 Kč, stejně jako běžné číslo časopisu Motocykl. Objednávat můžete také na www.predplatne.cz. Nebo se můžete pro ještě horký výtisk přímo z tiskárny zastavit na brněnském veletrhu Motosalon na našem stánku!

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (5x):



TOPlist