globalmoto_duben_nolan




Motocykl 7/2017

Cestovní enduro – pojem, který posledních pár let motorkovým světem rezonuje nebývale silně. Proto jsme mu v letním Motocyklu 7/2017 věnovali velký prostor. Jen u „cendur“ ale rozhodně nezůstaneme. Co vás čeká dál?

Pětice velkých cestovních endur BMW, KTM, Ducati, Triumph a Honda si to rozdala na silnici, v terénu i v cestovatelské disciplíně. Které z nich to všechno umí nejlépe? Napoví obsáhlé srovnání včetně objektivních měření. Karbon, kam se podíváte, 215 koní, 167 kilo a více než dva miliony korun – to je exkluzivní Ducati Superleggera, kterou jsme prověřili v exkluzivním jízdním představení. Stojí za takové peníze?

Máte zadní gumu na plátno a přední do špičky? Je nejvyšší čas přezout! Přinášíme velký srovnávací test šesti párů sportovně-cestovního obutí na suchu i na mokru, jenž vám napoví, po které značce sáhnout. Pokud gumy neřešíte a pokukujete po moderním retro biku, i pro vás máme fajn čtení – srovnání dvojice modelových variant EX a RS krásné Hondy CB1100 či dojmy z pořádného kusu amerického železa v podobě H-D Softail Slim S. Nechybí ale ani další stroje včetně představení zbrusu nových endur Sherco pro sezonu 2018. 

Popovídali jsme si s legendou ploché dráhy Gregem Hancockem či silničářem Jakubem Kornfeilem a na ostrov Man odjeli pořídit reportáž z letošní napínavé TT. Závěr magazínu patří sympaťákovi Nickymu Haydenovi. To a mnoho dalšího nabízí nový MOTOCYKL. Věříme, že vás informuje a pobaví zároveň!

MOTOCYKL 7/2017 vychází v pátek 7. července.

• Veškeré informace na motocykl-online.cz nebo na Facebooku a Instagramu
• Předplatné na predplatne.cz
• Časopis vychází také elektronicky na portálech: Alza, Floowie a Wooky

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist