globalmoto_duben_nolan




Motocykl 7/2016

Nejlepší naked bike na světě? Nový Motocykl vám přináší komplexní srovnání velkých evropských naháčů – včetně výkonových měření. Který vás dostane? Monster 1200 R, Tuono V4 1100 Factory, nový Speed Triple R, anebo Super Duke R? Nové číslo časopisu MOTOCYKL vám nabízí další porci exkluzivního čtení, které jinde nenajdete.

Nejlepší český hardenduro jezdec David Cyprián pro vás otestoval novinky KTM pro sezonu 2017. Teď už je jasné, že oranžová endura za sebou mají opravdovou revoluci. V lese jsme zase vyzkoušeli Multistradu Enduro, Ducati nás hodně překvapila.

V rozhovoru s Robertem Vackem z Automotoklubu ČR objasňujeme zpřísnění STK a přinášíme praktické tipy, jak se vyhnout problémům s doplňky na vašem motocyklu. V dlouhodobém testu se věnujeme motoru Hondy Africa Twin, změřili jsme výkon řadového dvouválce a zjistili, nakolik hodnoty výkonu odpovídají slibům výrobce.

V Adventure seriálu přinášíme praktické tipy pro plánování trasy, nechybí ani reportáž o tom, jaké to je ujet za 24 hodin 500 mil v sedle Harleye. Nechybí rovněž redakční pohled do zákulisí legendárního závodu v Hořicích. To a mnoho dalšího nabízí nový Motocykl. Věříme, že se vám bude líbit.

MOTOCYKL 7/2016 vychází ve středu 8. června
• Veškeré informace na www.motocykl-online.cz nebo na www.facebook.com/motocyklonline
• Předplatné na www.predplatne.cz
• Časopis vychází také elektronicky na portálech: www.alza.cz, www.floowie.com/cs a www.wooky.cz

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist