husqvarna_svartpilen_801_2




Motocykl 6/2015

Nové číslo Motocyklu přináší inspirativní čtení o více než 20 motocyklech a nabízí setkání s celou řadou osobností jednostopého světa. Podívejte se, co jsme pro vás připravili…

Sportovní rubriku jsme tentokrát pojali jinak, než je obvyklé – podívali jsme se pod kapoty letošních speciálů MotoGP a zjišťovali jsme, v čem spočívá fascinující výkon závodních prototypů v čele s Rossiho M1. Kromě toho ale v Motocyklu najdete i motorky, které vám udělají radost každý den – třeba srovnávací test čtyřválcových kapotovaných šestistovek nebo připomenutí legendy mezi cruisery – Suzuki Intruder.
Přinášíme rovněž testy letošních novinek Aprilia RSV4 RF a Tuono V4 1100 RR, které jsme prověřili na okruhu v Misanu. Nechybí vůbec první test dlouho očekávaného nakedu od Suzuki – GSX-S1000. Pokračujeme i v našich dlouhodobých projektech – ve Freeridetréninku se s Grahamem Jarvisem podíváme na to, jak zlepšit plynulost v nízkých rychlostech v náročném terénu. V seriálu o renovaci Jawy 350/354 se tentokrát podělíme o zkušenosti z rozborky. V produktovém testu vyklápěcích helem jsme na různých motocyklech vyzkoušeli a při prověrce bezpečnosti rozbili celkem 11 vyklápěček – poradíme s výběrem té správné.
Připravili jsme pro vás rovněž několik inspirativních setkání s osobnostmi motocyklového světa. Můžete tak exkluzivně navštívit dílnu světoznámého designéra Sachi Lakice. V rozhovoru zase šéf Rizomy Fabrizio Rigolio prozradí, co stojí za úspěchem této italské manufaktury.
Věříme, že vás nový Motocykl potěší.
MOTOCYKL 6/2015 vychází ve středu 13. května
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):



TOPlist