journeyman_brezen




Motocykl 5/2017

Cestovní endura hýbou světem. Tak jsme vyrazili vyzkoušet rovnou to nejostřejší, které je v současnosti k mání – KTM 1290 Super Adventure R. Ale jenom u toho jsme rozhodně nezůstali. Květnový Motocykl nabízí celou řadu dalších témat. Která to jsou?

Kdysi po nich toužil skoro každý, dnes pomalu mizí z nabídek výrobců – japonské choppery a cruisery. V rozsáhlém materiálu jsme se podívali na ty nejlegendárnější modely a pokusili se odpovědět na otázku, proč to s „japonským železem“ takhle dopadlo.

S rychlým vývojem výkonných motorek se snaží držet krok také výrobci pneumatik. Pro Michelin převratnou novinku Power RS jsme vyzkoušeli na prachem a horkem sužovaném katarském okruhu Losail. Dá se na ni spolehnout? U okruhů zůstaneme i v dalším článku, který vzpomíná na tituly ověnčenou závodnickou ikonu Johna Surteese.

Po českých cestách necestách jsme prohnali hypernaked Yamaha MT-10 i uživatelsky nenáročnou Hondu NC750S. V ojedinělé rubrice odkryje česká roadracingová star Kamil Holán složitosti přípravy na sezonu, po třech odjetých Grand Prix zase promluví naši redakční špehové ukrytí v padoku MotoGP. A Pavel Suchý dodá další porci zážitků z cesty zemí protinožců na Jawě.

A to nejlepší na závěr. Honda NR750, která neohromuje ani tak svou astronomickou cenou či technikou v podobě oválných pístů – fascinující je především její příběh. Proto jsme jej zmapovali! Nechybí ani unikátní soutěž ve spolupráci s KTM. To a mnoho dalšího nabízí nový MOTOCYKL. Věříme, že vás informuje a pobaví zároveň!

MOTOCYKL 5/2017 vychází ve čtvrtek 4. května!
• Veškeré informace na motocykl-online.cz nebo na Facebooku a Instagramu
• Předplatné na predplatne.cz
• Časopis vychází také elektronicky na portálech: Alza, Floowie a Wooky

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist