globalmoto_duben_nolan




Motocykl 4/2017

Sezona klepe na dveře a u toho nesmí nový Motocykl přirozeně chybět! V čísle 4/2017 tak najdete hned několik testů žhavých novinek a také spoustu dalšího zajímavého motočtení. Mrkneme se, co všechno na vás čeká!

KTM 1290 Super Adventure S a Honda Fireblade – každá z jiného segmentu, ale každá stejně netrpělivě očekávaná. Vyzkoušeli jsme pro vás obě, KTM na zakroucených sicilských cestách a Fireblade na ještě zakroucenějším okruhu v Portimãu. Řekneme vám, jak tyhle pro své výrobce revoluční biky fungují.

Další povedenou novinkou letošního roku je také gentleman z britských ostrovů, Triumph Bonneville Bobber. Posadili jsme se do jeho singlsedla a podívali se, jak se na biku, který jako by vypadl ze 40. let, jezdí. Zpátky do současnosti – určitě to znáte, někdy vás popadne chuť vyrazit do přírody na lehkém endurku. Máme to podobně, a proto jsme proti sobě postavili Betu, KTM, Montesu a Kawaski a vyrazili s nimi zdolávat alpské traily. Které z nich to šlo nejlépe? To se dozvíte v nezvykle tichém srovnávacím testu.

Servis, to je těsně před prvním jarním startem vaší mašiny časté téma. Proto přispíváme náročnou, 50 000kilometrovou zkouškou, které se tentokrát podrobil bavorský roadster R 1200 R. Po dojetí jsme ho do šroubku rozebrali a nestačili se divit!

K redakčnímu mikrofonu usedly dvě české hvězdy Grand Prix. Karel Abraham za MotoGP a Jára Romančík za MXGP pohovořili o přípravách a prvních zkušenostech s letošní sezonou královských kubatur. No a na závěr na vás čeká neotřelý historický exkurz v podobě projížďky na válečné DKW RT 125. To a mnoho dalšího nabízí nový MOTOCYKL. Věříme, že vás informuje a pobaví zároveň!

MOTOCYKL 4/2017 vychází ve čtvrtek 2. března. Navštivte nás na veletrhu Motosalon v hale 2 a získejte čerstvé číslo za zvýhodněnou cenu!

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (4x):



TOPlist