globalmoto_duben_nolan




Motocykl 3/2016

Je nová Africa Twin opravdu tak dokonalá? A jak funguje DCT v terénu? Dozvíte se v našem velkém testu. Na alpských šotolinách jsme prohnali tři naleštěné scramblery, obstojí Ducati, Triumph a Moto Guzzi i mimo cestu? V novém Motocyklu nechybí ani rozhovor o problémech a úspěších rodinné firmy PSí Hubík a řada dalších témat.

Postavili jsme proti sobě třístovky Honda, Yamaha, Kawasaki a KTM. Řekneme vám, který supersport kategorie A2 je nejlepší a od kterého dát raději ruce pryč. Samozřejmě se věnujeme i starším motorkám a klasikům – najdete tu příběhy Black Bomberu Honda CB450, Monsteru 1000 nebo BMW K 1100 RS.

Kamil Holán, známý roadracingový závodník, exkluzivně pro čtenáře Motocyklu otestoval novou Yamahu YZF-R1. Pro Kamila to byla srdeční záležitost, protože právě na „er jedničce“ kdysi začínal. Fanoušky rallye a endura zase potěší detailní pohled do kokpitu dakarských speciálů.

Kromě rodiny Hubíků jsme vyzpovídali i Grahama Jarvise, který prozradil svoji motivaci do dalších závodů a dal nám pár tipů, jak zlepšit své jezdecké schopnosti. Pro vaše děti jsme také připravili nový výukový seriál jízdy na motorce. I proto věříme, že se vám nové číslo Motocyklu bude líbit, a budeme rádi, když se za redakcí stavíte třeba na výstavě Motosalon v Brně. Máme pro vás připravenu řadu novinek a jedno velké překvapení. Těšíme se na vás!

MOTOCYKL 3/2016 vychází ve středu 3. února
• Veškeré informace na www.motocykl-online.cz nebo na www.facebook.com/motocyklonline
• Předplatné na www.predplatne.cz
• Časopis vychází také elektronicky na portálech: www.cs.publero.com www.floowie.com/cs a www.wooky.cz

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist