yamaha_demo_tour




Motocykl 12/2015

O Hondě RC213V-S jsme zatím věděli jen to, že je šíleně drahá a exkluzivní. Prosincový Motocykl vám přináší obsáhlý test ze závodní trati a pohled do zákulisí vývoje tohoto stroje. Připravili jsme pro vás ale i další porci svěžího čtení o skvělých motorkách.

Kdo by neznal Bandita? Kdysi ho chtěl každý a my se podíváme na to, jestli má co nabídnout i dnes. Srovnali jsme model 1250S s Hondou CBF1000F. Uvidíme, jak si povede v porovnání s konkurencí. Určitě také znáte motocyklový seriál Moto cestou necestou, vyzpovídali jsme Hynka Bernarda, který odhalil zákulisí tohoto populárního televizního cestopisu.

Dokončili jsme také renovaci Jawy 350/354 a máme pro vás tipy ke správnému složení všech částí a zajíždění veterána z nejlepší renovátorské dílny u nás. Na okruhu v Brně jsme vyzkoušeli BMW S 1000 RR týmu IV Racing, se kterým získal Lukáš Pešek titul mistra ČR. Fanoušky terénu potěší test krosek Husqvarna 2016 nebo finále našeho Freeridetréninku s Grahamem Jarvisem.

V dalších rubrikách se dozvíte, proč je ojetá KTM 990 Super Duke lepší než mnohé nové stroje, jaké je to vydat se v sedle Babetty na Ukrajinu, a také se podíváme pod kapoty tolik očekávané Hondy Africa Twin. Věříme, že vás prosincový Motocykl potěší.

MOTOCYKL 12/2015 vychází ve středu 11. listopadu

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (4x):



TOPlist