yamaha_demo_tour




Motocykl 11/2015

Litrová endura byla kdysi vrcholem cestování, dnes na ně ale mnozí pohlíží s despektem. Myslíme si, že to není spravedlivé, a proto jsme v kopcích Vysočiny rozehráli duel mezi KTM 1050 Adventure a Suzuki V-Strom 1000. Kromě jasného výsledku ale najdete v listopadovém Motocyklu i řadu dalších témat.

Na Sachsenringu jsme se zúčastnili prestižní Tuner GP – evropského setkání prvotřídních tunerů s exkluzivní českou účastí. Kromě endura z KTM Super Duke nás fascinovala třeba Suzuki GSX1400 AMA z 80. let s výkonem 176,5 koně. V další reportáži se podrobně věnujeme slovenské Šestidenní, kde jezdci a šéfové české reprezentace komentují své velmi solidní výsledky a zmatky pořadatelů.

V dalším srovnávacím testu jsme vyzkoušeli ty nejluxusnější cruisery Indian a H-D, kdy jsme našli odpověď na to, co tyto motocykly za 800 000 Kč vlastně nabízí. V tradičním seriálu o Jawě 350/354 vám poradíme, jak na renovaci ráfků a sedla. V dílně zůstaneme i v testu na 50 000 km, kde jsme se podrobně podívali do útrob ojetého tříválcového motoru Triumphu Tiger XC.

Kromě dalších novinek i testů najdete v tomto vydání Freeridetrénink s tipy od Grahama Jarvise, jak na enduru překonat strach z prudkých sjezdů. Nechybí rozhovor se šéfem Husqvarny Stefanem Piererem nebo představení exkluzivní stavby na bázi Kawasaki ZRX1200R. Věříme, že vás podzimní číslo potěší.

MOTOCYKL 11/2015 vychází ve středu 14. října
• Veškeré informace na www.motocykl-online.cz nebo na www.facebook.com/motocyklonline
• Předplatné na www.predplatne.cz
• Časopis vychází také elektronicky na portálech: www.cs.publero.com www.floowie.com/cs a www.wooky.cz

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (5x):



TOPlist