gbox_leden



Danny Sport - 10% sleva pro motorkáře

Danny Sport přichází se širokou nabídkou termoprádla a funkčního prádla (nejen) na motorku. Pro motorkáře je v Danny sport připravena sleva!

Kapitoly článku

V prodejně Danny sport v pražském Podolí najdete bohatý sortiment termoprádla a funkčního prádla osvědčených českých značek Nord Blanc, Canard a Progress. Pro všechny motorkáře zde platí 5% sleva. Pokud však do prodejny přijedete na motorce, získáte dokonce 10% slevu!
Motorkáře může v Danny sport zaujmout třeba prádlo Canard z vláken Merino, které vykazuje vysokou hřejivost a zároveň díky schopnosti nasát vlhkost až do 35% svého objemu udržuje neustále pocit sucha. Toto bezešvé prádlo se proto výborně hodí jako spodní vrstva pod motocyklové oblečení, využijete ho ale i na lyžích nebo na kole, kde vás i při náročných sportovních výkonech udrží v teple a suchu. Jako svrchní vrstvu funkčního prádla pak lze použít třeba trika s dlouhým rukávem z řady Canard Profi ze 100% bavlny. Všechna tato termotrika mají prodlouženou zadní část, díky níž vám nebude táhnout na záda. Pro skupiny motorkářů nabízí Canard navíc možnost potisku veškerého prádla a oblečení. I vy tak můžete být na srazu v teple a přitom s logem vaší moto-party na hrudi. Neváhejte a přijeďte se podívat, v Danny sport si vybere celá rodina!

Otevírací doba je denně od 10:00 do 18:00, v sobotu po telefonické dohodě.

Danny sport
Jeremenkova 5 (přes ulici), Praha-Podolí
bus, tram: zastávka Dvorce
obchod@dannysport.com
tel.: 602 303 759

Informace o redaktorovi

Jan Krajíček (Odebírat články autora) - Výška testovacího jezdce: 188 cm
Jiří Jevický - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku



TOPlist