gbox_leden



VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
Emper (-2) napsal 07.02.2017 v 14:41

GeorgeGsx: koukni na tohle //www.ddtcustomseats.com/

GeorgeGsx (0) napsal 15.11.2016 v 14:45

Já si u Bagsteru nechal udělat sedlo na mou GSX 1400. Jezdím na motodovolené po Evropě, tak jsem na sedle nechtěl šetřit, jak se píše, je to přece jen část, kde jste s motorkou v největším kontaktu a když trávíte v sedle celé dny, chce to něco pořádného. Za sebe musím říct, že design, provedení a materiál potahu je perfektní, bohužel je tu velké ALE... Jelikož v sedle trávím spoustu času, nechal jsem si dát za příplatek gelovou výplň, protože sedlo bylo u řidiče lehce prosezené. Tu jsem sice dostal, ale po pár hodinách, díky tomu, že tam ubrali materiál, kvůli odstupňování spolujezdce, jsem seděl skoro až na plastové kostře sedadla, žádná radost to není, když jedete 10 dní v kuse. Navíc nové sedlo má špatný sklon, tudíž neustále sjíždím na nádrž. Po návratu z dovolené jsem sedlo reklamoval, vyndali mi gel a místo něj čímsi vypodložili. Teď je sedlo tvrdé jak šutr a na nádrž sjíždím ještě víc. Bohužel sedlo už mám po záruce, tak mě bude nejspíš čekat další úprava u zatím ještě nevybrané firmy.

paserack (1) napsal 06.11.2016 v 11:10

Jen bych doplnil, že i u nás v Česku jsou firmy a lidé, kteří umí předělat sedlo. Někteří hůř, někteří srovnatelně, možná i lépe. Téměř vždy ale levněji.

https://1drv.ms/i/s!AkRIjXXGbl78wS8ZonUTLyn_ZKNB

původně jsem uvažoval o úpravě od Bagster, poté jsem našel alternativu a ikdyž nebyl k dispozici interaktivní průvodce vymodelováním sedla, tak jsme se domluvili a vše je přesně podle očekávání.



TOPlist