gbox_leden



Španělsko - Andalusie 2023

Jak to vypadá, když se parta přátel rozhodne poslat si motorky v polovině února do Španělska a jediným cílem je cesta? Sejde se pět naprosto odlišných motorek - Yamaha MT-10, BMW R1200 GS, KTM 690 Enduro R, Yamaha Ténéré 700 a KTM 690 SMC R. A začne zábava!

Kapitoly článku

V neděli jsme brzy ráno odlétali z Vídně přes společnost Austrian airlines do Málagy, kde už nás čekal odvoz na hotel. Původně jsme si chtěli každý den hledat ubytování, ale nakonec jsme zvolili ubytování na jednom místě a to v Apartamentos Bajondillo, Torremolinos. Velkou výhodou tohoto hotelu bylo hlídané parkování pro motorky, kde s námi byl i Míra Lisý se svou adventure motoškolou.

Hotel byl situovaný kousek od moře, takže jsme každý večer chodili na promenádu a mohli si vybrat bar či restauraci podle toho, na co jsme měli zrovna chuť. V době, kdy jsme přiletěli, byly docela velké vlny a kromě rybářů na pláži vesměs nikdo nebyl.

Tady je pak výhled na celé pobřeží Torremolinos z únikového schodiště našeho hotelu. V okolí je spoustu palem, ve kterých žijí zelení papoušci, kteří poletují napříč celým pobřežím a večer se vracejí do svých hnízd, které mají umístěné v korunách těch nejvyšších palem.

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (6x):
Motokatalog.cz


TOPlist