europ_asistance_2024



Rakousko s výletem do Italských passů….

Kapitoly článku

Den 4. – Pondělí 26.8.

Pondělní probuzení je podobné tomu nedělnímu. Né proto, že by Bimbo chrápal, má samostatnou cimru – je ohleduplnej :-D, ale proto, že z nebe zase padají provazy.
Vstáváme asi kolem deváté a jdeme na snídani, kde se pěkně nacpem, nikam nepospícháme, nějak není proč.
Po snídani jdeme pakovat, zaplatíme bydlení a dáváme věci na motorky. Zase se nám to maličko vyplatilo, déšť ustal a jen krápe. Stejně se ale oblékáme do nepromoků a těsně před polednem vyrážíme směr Hallstatt, kde ještě tankujeme.  Po pár kilometrech už zase prší a vydrží to celou cestu po okreskách, tedy cca 64km…
Na dálnici to naštěstí ustává, začíná být dokonce po pár km sucho, tak se snažíme nahnat kilometry co to jde. Jedeme stejnou trasu, kterou jsme přijeli, tedy po A1 směr Linz a pak po E55 na Dvořiště.
V Kaplici zastavujeme, tankujeme a dáváme něco k jídlu. Dneska to není moc příjemná jízda, máme toho už plný brejle, je ošklivo a navíc se vracíme domů, kam se nikomu ještě nechce.
Z Kaplice vyrážíme dál na Budějice, zase do deště, který nás doprovází někam k Mníšku pod Brdy… Zbytek trasy už žádna kapka nespadne.
Zastavujeme na Shellce za Cukrákem abychom se rozloučili, protože se brzy postupně roztrháme.



Dnes máme za sebou 380km, celkem lehce přes 1800km, a i když si nás počasí občas povodilo, všichni jsme si to maximálně užili a doufáme, že se společně zase brzy svezem, i kdyby jen kolem komína.
Jeli jsme v téhle sestavě poprvé, vlastně i takhle „daleko“ a neskutečně jsme si sedli, jak jezdecky, tak povahově!

Sám, za sebe říkám, že jakmile mi někdy zazvoní telefon a kdokoliv z kluků se ozve se slovy: „Jede se tam a tam, jedeš taky?“, tak ať to bude buď jen na hodinu, nebo na x dní a okolnosti to dovolí, neváhám ani vteřinu, balím věci a jedu!
Myslím, že na příští léto zase něco vymyslíme, doufám…

Užil jsem si to moc, DÍKY pánové!

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (25x):


TOPlist