gbox_leden



Cesta na Nürburgring (Nordschleife), Bodamské jezero, Kaprun a zpět

Kapitoly článku

Cestu domů nemusím popisovat. Všichni tam byli a ví :)
Každopádně jsem rád, že jsme se vrátili v pořádku. Najeli jsme celkem asi 2500 km. Utratil jsem asi 12.000,-Kč v přepočtu, nejrychleji jsem jel asi 265 km/h na německé dálnici. Krizovku jsem snad ani neřešil, ale na kopci byla fakt zima a měl jsem strach, že to začne namrzat. To by bylo v prd..ce. Škoda, že nám nedopadla ta Itálie. Děkuji Ivošovi za účast a nechám ho vyjádřit se a popsat své pocity:

IVOŠ:
Mám-li se zpětně ohlédnout za tímto výletem, tak musím už třetí rok po sobě konstatovat, že to bylo lepší než rok předtím.Nicméně zpět k této cestě...
Při vzpomínkách na tento výlet se mi vybaví spousta věcí, ale to by bylo na dlouho a nechci tím nikoho zatěžovat.Pár věcí bych ale přeci jen chtěl zmínit:

První den
cesty kdy jsme celkem najeli skoro 900 km a ještě k tomu jako třešničku na dort svezení na samotné obávané Severní smyčce. K tomu ještě s plnou bagáží a po dešti. Navíc po okruhu, který jsem viděl jen někde na obrázku nebo youtube... Nicméně byl to super pocit a zkušenost.Jen ten čas na kolo byl hroznej!!!

Druhý den
je jednoznačně nejlepší vzpomínkou ubytování u Bodamského jezera. Takovou žízeň, jakou jsem měl po celém dni ve zhruba 30 - 35 stupňovém teple jsem neměl hoooodně dlouho. A navíc hned vzápětí koupel v jezeře, to bylo prostě super!

Třetí den
, krásný přesun do Kaprunu přes neskutečně hezké a klikaté cesty. Tam jsme si to užili.

Čtvrtý den
se mi hned vybaví místo plánovaného výletu do Itálie propršený výjezd na GG s tím, že jsme si tento výjezd vzápětí opakovali v opačném směru totálně mokří a zmrzlí. Ale ty lázně místo výletu byly jako záložní varianta geniální. Relax na jedničku!

Pátý den
, to byla klasická cesta domů, takže platilo heslo: "hlavně v pořádku".

Samozřejmě nějvětší díky patří Jirkovi Uchytilovi za již několikátý bezchybný a nezapomenutelný výlet. Vždycky si říkám, že už mě nemůže překvapit, a vždy se nestačím divit. Už se těším na další společné kilometry...


Moje pocity: vždy když vyjedu na mašině někam přes noc, tak si to užívám jako kdybych byl poprvé s holkou. Vždy je to stejné, takové vzrušení, nevím, co mě čeká, nevím, jestli se vrátím zdravej domů (myšleno nenabouranej)!!!. Vždy je to paráda, Německo a Rakousko jsou pro ČR asi nejlepší vzorové země a kdyby se lidé v ČR chovali jako lidé tam, tak bychom patřili jistě do západní Evropy a né jako teď stále do východního bloku. Jsem na sebe hrdej.

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (21x):
Motokatalog.cz


TOPlist