sumoto_leden



Chorvatsko 2009

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
malý (0) napsal 21.10.2009 v 07:40

(y) Wilíku (y) (y) (y)

Wilda69 (7) napsal 20.10.2009 v 23:11

No kucí... cesta fakt pekna, ale ty problemy tu docela kazi dojem tech fotek a atmosfery...Fotky super-hlavne ty sirokouhle-jestli to je "spojovacka" tak klobouk dolu. Pekne jsem pocetl, bylo to super, ale po precteni diskuse jsem to cetl znovu a koukal na fotky kdo je kdo a moc dobry dojem z toho nemam. Cestuju taky s partou lidi co moc neznam, ale tohle proste nepochopim-nekde je chyba. Clovek se musi prizpusobit vetsine, pokud to nejde-tak vysvetlit proc a jit kdyz tak svoji cestou. Nechci moralizovat-podrobnosti neznam,ale stejne-cesta byla super-proc si to kazit takovymhle pomlouvanim. Hodne na mne vsechno dela dojem, ze to tombu prestalo bavit a chtel jet domu. Osobne to moc nechapu-asi okolnosti. Sam se na takovyhle vylety tesim celej rok a uzivam si je Clovek si to proste musi asi zaslouzit...A taky mne zarazilo 1100km cesta domu-to uz clovek ani moc nevnima cvrkot na silnici...

Tomboo (0) napsal 07.10.2009 v 22:54

Marfin-sakra dobrý příspěvek a zapůsobil na mne fakt tvrdě...Byla to má první daleká cesta na motce,jezdím teprve druhou sezonu.Domluvil jsem se na ní s lidma,které jsem poznal z internetu.Naplánování a plán byl dobrý.Domluveno,cesta náročná ale cíl cesty stál za to.Neshody a nedorozumění by měli být druhořadé,hlavní jsou zážitky,které jsou na takovéhle cestě NEJ.Postarali se o mě,řešili za mne mé problémy,paráda
Trnem v oku mi nebyl obsah slov uvedený v cestopise-vše byla naprostá pravda ale styl,který naznačoval nevraživost a uraženost Panthera nad odmítnutím jeho plánu.Poučil jsem se a příští dalekou cestu budu snad já co bude v popředí Klobouk dolů MARFINE! Vážím si Tvého příspěvku,hodně na mne zapůsobil...

Marfin (0) napsal 07.10.2009 v 11:22

Byl jsem v Kodani, v San Marino, v Alpach a v Ukrajině - viz cestopis kde popisji, proč jezdím sám. Proto, abych nebyl nikomu na obtíž způsobem svého cestování, abych necítil únavu spolujezdce, abych se necítil zodpovědný za nezařízené ubytování, málo vyměněných peněz, atp. Abych nemusel pít a jíst, protože pije a jí někdo jiný, abych nemusel koukat do východu slunce a mluvit a v neposlední řadě nechci, aby až budu na vše vzpomínat v domově důchodců nebo dříve, tak aby mne někdo opravoval, doplňoval a překřikoval.
Šetřte si krásné zážitky. V domově důchodců nebude důležité co jsme prožili, ale co jsme si pamatujeme ... (nebo dříve?)

mr.panther (0) napsal 05.10.2009 v 19:49

Chlapci moji zlatí, no já si myslím že tady se už řeší samé sračky...

Tomboo: celkem jsi mě šokoval a popravdě i parádně nasral tvou reakcí. Myslím že Ty zrovna jsi ten nejuraženěnjší a nejdotčeněnjší člověk tady. Domů jsme nejeli na "truc" jak tady píšeš, ale proto že jsi to tak chtěl a v tom Zagrebu jsi couvl! Nepleť tady dokonalý plán (alespoň jsem byl schopný vše naplánovat tak aby jsi se nemusel starat o cestu a nic dalšího). Za to si myslím zasloužím trošku respekt. Né že bych o něj někdy stál, ale sere mě to od tebe. To co jsem napsal v cestopisu - to mimochodem jasně vyplývá i ze tvých příspěvků, že jsem psal jen pravdu, jen jsi to chtěl nechat mezi námi. Nic jsem si nevymyslel a myslím že oba dva dobře víme že to tak skutečně bylo a to co je napsáno i proběhlo. Ty tvoje narážky o motorkaření si schovej pro někoho kdo ti to bude věřit a baštit, protože ty se podle toho nechováš - nebo lépe řečeno nechoval jsi se ani půl vteřiny na cestě do HR. A ty tvoje rádoby výhružky na mě mám po tomhle co jsi napsal v prdeli jako tebe samotného. Malý má naprostou pravdu a souhlasím s tím co napsal na tvou hlavu. Tome zamysli se prosím nad tím a nekopej kolem sebe. Myslím že když sme si nesedli a to opravdu nesedli nemusíš tady vířit prach a tahat nějaké bludy a špínu na každého okolo a sebe ospravedlňovat Prostě když ti začne vadit že někdo napíše pravdu a přesný popis toho jak to přesně bylo, je to jen a jen tvůj problém a není to ale ani v nejměnším důvod dělat tady peklo, ještě když dobře víš že to tak je... Nebýt nás dvou tak v tom HR jsi ještě teď a řešíš jak se dostat domů. Tímto tě neurážím ani nežádám žádný dík nebo nedejbože obdiv, byla to pro nás samozřejmost, vžydť jsme tam jeli spolu a drželi spolu! Ale prosím neurážej dál nikoho z nás, myslím že to není na místě!

malý (0) napsal 05.10.2009 v 15:17

Seikos -- souhlasím s tebou a pěknou dovču kluci.. Sicílie je pěkná..at se vám tam líbí

seikos (975) napsal 05.10.2009 v 15:01

hehe, jak malý děti. Fakt je že když je víc lidí mimo svou rodinu a prostředí, že se ukáže jeho naturel.

MALY: myslím že jste si opravdu nesedli, nicméně už tvůj první výstřel po mé osobě, cituji: "početl tvoje příspěvky a myslím že na všech vidíš chyby a sám jsi tak nějak arogantně bez chyb……. Ok, je to tvůj postoj, já tě žádám za 1/3 těch o kom se tady píše, aby jsi se již u nás na foru nevyjadřoval" konec citátu, značí, že máš asi nějaký vážný psychický problém a právě bezchybný se cítíš jen ty.
Ano, možná že já arogantně bezchybný vidím zase chybu na někom kdo je bez chyby.

TOMBOO:
pojeď s námi na přelomu jara a léta na Sicílii. Uvidíš že i dálky se dají jet v naprostém klídku a pohodě. Případně PM

Tomboo (0) napsal 05.10.2009 v 14:10

MALY-Díky za rychlou odezvu.Cítil jsem se u tebe fajn a jsem ti vděčný za nocleh atd.i když jsem pro tebe cizí ale v Chorvatsku si se změnil a ukázala se tvá pravá podoba,kterou jsem nechápal a já že jsem nevychované hovado? Nechtěl jsem tady propírat špinavé věci,já se tak těšil na ten cestopis a pak tam čtu tohle!Ty by jsi na to nereagoval? Mělo to zůstat mezi náma sakra,držel jsem hubu nad tím jak jste se proti mě spolčili a uráželi mě posměšky atd.jenom pro to že mám jiný názor na různé věci.Nechtěl jsem vyvolávat hádky a kazit nám všem dovolenou! Nic jsem vám neudělal tak nevím proč to tak bylo ale budiž...Trošku jsem vylítl ale už se to nedalo.Takže hezky zbytek sezony.

Pather-Bylo to zbytečné to psát takové jaké to je,asi jsi se mi chtěl prostě pomstít za ten tvůj pokažený plán.Fotky se každému líbí,známá říkala-jako z katalogu,říkám že to je práce známého,který to s foťákem fakt umí a jsem pyšný.V práci je po každé dovolené soutěž o nej fotku,samo že se zůčastním s tvou tvorbou a pak rána v podobě tvých tučných textů! Mrzí mě to a není mi to příjemné,že mě veřejně urážíš,díky tomu jsem tak reagoval.Kašlu na to,nechám si jenom to příjemné a ostatní... Hezky zbytek sezony.

malý (0) napsal 05.10.2009 v 08:51

Seikos - podívej příteli .. problém není v tom, že něco napíšeš. Problém je v tom, že aby to mělo hlavu i patu, musíš znát všechny podrobnosti...a ty prostě neznáš.. proto mi vadí že tady moralizuješ…. Kluci jasně věděli, a to již dříve než jsem vůbec do HR vyjeli, že MUSÍM, být o den dříve doma, ale že to nechávám koňovi jak se to vyvrbí…..
Já s nikým nezávodil ani fyzicky nedivočil. Nechtěl jsem jim kazit dovču a obrat je o ten jejich jeden den, proto jsem vyrazil sám… já nikoho neohrozil, maximálka sám sebe, ale to snad nebudeš hodnotit a když už tak chceš tady hovořit o motorkářské soudržnosti.. proč jsi Tomboo nejel se mnou ??. ale to jen tak na okraj....
To co píše Tomboo, že jsem překopal svůj plán je nesmysl, věděli jasně do předu jaké jsou mé priority, kterými jsem však já neomezoval ty jejich!!!. A to je pro mne zásadní…..
A k nechání Tombak 11 km za námi ti řeknu poslední věc, protože zase neznáš podrobnosti… Tomboo jezdil téměř vždy poslední a to tak, že cca 100m za námi. .. Pokud jsi byl na HR magistrále tak víš, že je docela klikatá… tím chci naznačit že 100 m je někdy prostor ( neříkám vždy ) do další zatáčky. … Nicméně jsme si Tombaa hlídali, protože jsme s Panterem oba zastavili, počkali 2 minuty, jestli nás dojede a pak se Panter vrátil, páč já bych už k Tombovi nedojel….. Víš ujeli jsme docela štreku a vždy jsme se hlídali… škoda že vždy jen já nebo Panter, protože Tomboo se nechal táhnout, za celou dobu nejel nikdy, krom 1 km, kdy chtěl ukázat jak mu táhne moto, na prvním místě. Tak to prostě bylo. A tečka. Už dost. Já si tu cestu užil, ano přiznám s Panterem i když je o dost mladší jsem si rozuměl, s Tombeem nee, bohužel, ale takový je život.. Já tady nezačal vytahovat špinavé prádlo, ale nebudu taky nikomu dovolovat aby špinil mé.. celé.. mějte se tady pěkné, zazimujte dobře a v další sezoně mnoho šťastných km..

malý (0) napsal 05.10.2009 v 08:35

Tomboo- nezlob se na mne Tome ale trošku přeháníš… chceš-li prát špinavé prádlo, pak nevím proč moje. Nevím proč jsi se do mne navezl, tomu nerozumím… Mně nedělá problém tady o tobě napsat 10 věcí kdy jsi se choval ne jako idiot, ale jako nevychované hovado, ale dělat to nebudu... V životě tě už neuvidím ( doufám ) a proto se tebou nějak zahazovat nebudu. Myslím že já pro tebe udělal mnohem víc než ty pro mne ( nabídnutím přístřeší, jídla, pití, spaním, nachystáním všeho až pod nos počínaje až po tvé pofiderné vyučtovávání a dělení třemi konče) ….tak kde bereš tu drzost cokoli tady o mně psát….. mladej  to bylo pěkné….
Ty totiž pro nikoho neuděláš nic a jaksi automaticky bereš že vše co mají ostatní je i tvoje….. Já osobně jsem s tím neměl problém do jisté doby… ale neřeším. A kluku.. Jezdíš na motorce rok ( tuším, tak jsi to říkal ) tak si nech rady a pohledy na motorkáře do motoškolky...


Budeš tady poukazovat na nějaké tvé MOTORKÁŔSTVÍ... Určitě respektuji tvůj pohled, jestli je však v neschopnosti cokoli řešit a jen se nechat táhnout a nechat věci řešit ostatními, pak tedy já nevím, to mu já neříkám svoboda a adrenalin a nevím co ještě..…. mám pro to jiný název. Souhlasím s Panterem, de facto tě vysekal z problému ala baterka, já tě vysekal z problému ala její sehnání a zajištění.. a nebudu řešit jiné věci.. toto je jen o tom abych ti připomněl….

Já souhlasím s tebou i ostatními, že je složité si sednout a zapadnout se všemi. O to mi ani asi v životě nejde. Bud si sedíme nebo nesedíme, ale nebudu tady řešit jestli jsi takový nebo makový, jak to tady děláš ty a brečíš nad rozlétým mlékem. Já si sedl s Panterem úplně bez problému a je zvláštní že ty máš problém jak s ním tak asi i se mnou, i když já tě mám „blbečku“ úplně na párku. V kom bude asi chyba ??...

3x jsi u mne doma dostal parádně najíst, 2 x jsi u mne mohl přespat, pozval jsem tě k sobě domů, dal k dispozici vše co jsem mohl a ty se budeš takto o mne vyjadřovat….. jsi nevděčné hovadí a tím končím…

Každý normální člověk když by přijel po druhé ke mně přespat a dobře „požrat“, by alespoň těm mým dětem, jako jakési poděkování za starost mé manželky, dovezl třeba blbé bonbony… ne ty přijedeš jak Ali Paša, a ještě si dovolíš na mém stole v jídelně dávat tkaničky do svých smradlavých bot.. Jdi do rohu …. Ať se ti daří….

Tomboo (0) napsal 05.10.2009 v 01:32

Hmmm,pěkná reakce Panthere,čekal jsem že aspoň trochu přiznáš svou chybu ale ty jsi měl svůj dokonalý plán,který ti nevyšel.Jsem rád že jsem tě zklamal,zpáteční cestu ses choval jako vůl,až dospěješ a budeš se chovat jako MOTORKáŘ tak sem něco i napiš mladej.Chtěl ses jenom vytáhnout se svým cestopisem a ukázat že jsi něco ale pro mě nejsi motorkář! Motorkaření je o svobodě názoru,jedeš,neřešíš a užíváš života.Někdy je plný adrenalinu a riskování ale to k tomu patří,ty řešíš babské věci,až dospěješ tak se ozvi...Kdybych nebyl takový flegmoš,skončil bys špatně...Vypadá to drsně ale to je riziko že jedete se skoro s cizíma lidma k moři,myslím že já mám svědomí čisté,ti dva co jsi říkají MOTOrkáři jsou jenom namyšlená HOVADA co se chovají k lidem posměšně,neuctivě,nevím co jsi tím svým chováním chtěl docílit MALÝ,ale choval ses jako naprostý IDIOT a do pohodového MOTOrkáře máš K...daleko!
S těma dvěma jsem si naprosto nesedl,oni se mnou taky ne... SEIKOS-opravdu je třeba potkat správnou MOTObandu ale ti dva to pro mě nejsou!! Ty tři smaily,to má být jako odpověď???

seikos (975) napsal 05.10.2009 v 00:28

mr.panter: jojo, jasne, to chapu. To se proste stane, ze pocasi nevyjde. A je lepsi to posunout nez jet cele dny v desti. Nicmene tohle jsem rozhodne nebral jako vytku. Byla to jen soucast cele me uvahy.
Ale uz jsem zticha. Negativni komentare tu nejsou vitany

seikos (975) napsal 05.10.2009 v 00:24-1

malý: koukam ze jsem asi pichnul do vosiho hnizda. No jak se rika - potrefena husa se vzdy ozve. A jak pise Tomboo, i mezi vami samotnymi to chvilemi pekne jiskrilo. Ale samozrejme se ti hluboce omlouvam ze jsem si dovolil negativne reagovat na tvuj vylet, zejmena na to jak jste nechali kamose 11 km za sebou. A 1100 km na jeden zatah. Zrejme jsi zvedavy jen na slova pochvaly.
Motorkari by meli byt hlavne o pohode a o jezdeni. A ne o fyzickych vykonech, kdo kolik dokaze najet za den. A o kamaradstvi a ne ze si po 11km vsimnete ze vam chybi clen bandy.
Vsichni si samozrejme muzou precist moje prispevky ve foru - snad se ubezpeci ze jsem normalni clovek Ale diky ze se zajimas o tom co kde pisu, alespon je o me zajem

mr.panther (0) napsal 04.10.2009 v 12:37

Tomboo

Xixak (3) napsal 03.10.2009 v 19:29

Takovýhle výlety jsou pecka... a jestě když se vše,až nanějaké vyjím,které se vždy najdou povede.Hlavně to počasí. Byl jsem letos s kámíkem v Alpach(Salszburská jezera,Dachstein,Grosglockner) a bylo to pecka... počaasí se taky vyvedlo...ale zmrzli jsmen a Dachsteinu,tak jsme se jeli ohřát do Itálie a je nejlepší věc,že si prostě mužeč dělat co chceš...Byla to super dovča... a toto Chrvatsko bezpochyby taky.motorkářům zdar

Tomboo (0) napsal 03.10.2009 v 03:14

Některé věci sis mohl Panthere odpustit a nedělat ze mne blbce,ještě jsi asi nerozdýchal ten Balaton že to píšeš do cestopisu.Čtenáře asi moc nezajímají naše osobní spory,ty měly zůstat mezi náma.V některých věcech jsme si nesedli ale to se dalo čekat když jedeš se skoro cizíma lidma na takový výlet a poznáš je až cestou. Hlavní cíl bylo Chorvatsko,to jsme splnili tak nevím co šílíš.Malý úplně překopal svůj plán a šlo to bez připomínek.Jak si správně všiml SEIKOS,zpáteční cesta byla na jeden zátah ale to kvůli tvé uraženosti že jsem změnil plán! Skoro jsi se mnou nemluvil,nebral ohled že už mi asi dochází benzin a v Rožnově rozloučení-NO NAZDAR po takové cestě mě fakt mrzel.Díky za zpáteční cestu! Jinak super,splněný sen a zážitků plno Určitě doporučuji takový výlet všem MOTObláznům Takže za cestopis určitě 1 ale za některé věci 4-

Pivko (85) napsal 02.10.2009 v 21:58

A pak tu něco napiš ?! Co se libí jednomu ,druhýmu třeba ne?! a pak sežeň na vejlet vic stejných splašenců aby si rozuměli celý týden?!A ještě teď ta dlouhá zima před náma ,jdu se věšet

mr.panther (0) napsal 02.10.2009 v 10:10

Seikos - pokud jsi pečlivě četl cestopis, pak si se mohl dovědět proč jsme jeli v posunutém termínu a to že jsme jeli jen 3 tak víš, ono není moc lehké naplánovat během měcíce nový termín tak aby seděl opravdu všem

malý (0) napsal 02.10.2009 v 09:07+1

Seikos - díky za názor, nicméně hodnotíš něco u čeho jsi nebyl... Máš na to právo, to ti neberu. ..Není zapotřebí ti vysvětlovat důvody pro které negativně hodnotíš, protože by to byla úplně zbytečná ztráta času… jen malou glosu...Že se něco posune o měsíc snad ty nebudeš hodnotit, to nemůžeš ani myslet vážně, neznáš důvod tak se do toho neserkej…. že jedou jen 3/5 osazenstva ? a co? …neznáš důvod tak co řešíš ?...

Nevím trošku jsem si početl tvoje příspěvky a myslím že na všech vidíš chyby a sám jsi tak nějak arogantně bez chyb……. Ok, je to tvůj postoj, já tě žádám za 1/3 těch o kom se tady píše, aby jsi se již u nás na foru nevyjadřoval. Všimni si prosím, že tě slušně žádám. Nemohu ti to zakázat ani to již nebudu hodnotit, jen možná trošku hod nad sebou 3minuty přemýšlení že kříž je již obsazen a ty asi bohem nebudeš…

seikos (975) napsal 01.10.2009 v 11:34

Vyjet a nechat kámoše 11km za sebou a doufat že neleží mrtvej v příkopě - tomu neříkám zrovna příkladný chování motorkrářské bandy. Celý ten výlet mi připadá jako jedna velká změna. Jedřív posun o 1,5 měsíce. Potom jede jen 60% osazenstva. Z toho třetina se utrhne v půli cesty a odjede domů, protože má naplánované oslavy a zbytek jede na doraz bez přestávky 1100km poslední den. Mno, nic moc pohoda. Já jel podobnou cestu na jaře (4 motorky) a dá se to je v mnohem větší pohodě

mr.panther (0) napsal 29.09.2009 v 19:12

wonder184 - si myslím - díky kaňoure

wonder184 (4) napsal 29.09.2009 v 17:22

pěkní kluci

Chlup (6) napsal 29.09.2009 v 16:27

Jeli jsme tam letos s kámošem + batůžky, je to fakt zážitek
oproti cestování v plechovce

mr.panther (0) napsal 29.09.2009 v 08:17

Charlie69 - vřele doporučuju Chorvatsko na motu, cesta hlavně přes Plitvice a na Knin je úžasná

mr.panther (0) napsal 29.09.2009 v 08:15

janule89 - díky

mr.panther (0) napsal 29.09.2009 v 08:13

Razhel - nic na cestu v podstatě nepotřebuješ, jen odhodlání a jeden kufr by úplně stačil. Nejdůležitější jsou lidi se kterýma jedeš

malý (0) napsal 28.09.2009 v 22:18

..parádně napsané ..

janule89 (0) napsal 27.09.2009 v 21:38

moc pekne

Dr.Drako (0) napsal 27.09.2009 v 17:38

Jo, tak tuhle oblast mám několikrát profrčenou v plechovce, ale na biku bych si nechal říct...
Hlavně dle rozpisu ten benzín všude mimo ČR za kačku je prostě super

acALIEN (-4) napsal 27.09.2009 v 14:31

Razhel batoh na zada, do nej plavky, naky kratasy, kosili, trenky, ponozky a kreditku a hura...nic vic nepotrebujes

Předchozí
1 2
Následující


TOPlist