gbox_leden



Se Simákem a Sedmou na Melechovský okruh

Kapitoly článku

Druhý den jsem se vzbudil okolo sedmé ráno a vcelku jsem hleděl na to, kolik lidí už bylo vzhůru. Martinka začala registrovat motorky a tak když mě viděla, tak si mě zavolala. Přišel jsem k ní a ptal se co potřebuje. Ptala se jak dlouhou cestu jsme tam jeli a když jsem řekl, že 330km, tak mi řekla, že se s Petrem domluvili a že když jsem se tam řítil takovou dálku, tak že mi dají výjimku a můžu jet okruh i já s německým strojem. Taky nám řekla,že pravděpodobně vyhrajem cenu pro nejvzdálenějšího účastníka, pak se ale přiřítil nějaký čobol z dovolené v Chorvatsku nebo kde a vyfoukl nám to :-/
Když se ukázal Petr, tak nás požádal, aby jsme motorky rozdělili do skupin podle roku výroby. Ani jsme se nenadali a začaly se sjíždět další motorky :-).

Přijeli taky sponzoři ukázat co dělají (např. svářečská škola)


A jak se postupně přijíždělo, tak se postupně fotilo...


Po 12 hodině polední jsem se rozdělili do skupin, odpřisáhli slib a my tuším z první skupiny se šli připravit (měl jsem v družstvu 2 kluky se Staďákama, dědulu s Robotem a  ještě jednoho kluka se Zetkou 150C (Zuzkou). Sotva jsme vyjeli z areálu, tak se objevil první a naštěstí poslední problém. Robot neřadí a tak jsme se zastavili a zjistili, že vypadla matka. Chvíli jsme uvažoval co budem dělat, když najednou přišel místní a ptal se co máme za problém. Požádali jsme ho o matku a klíč a konečně jsme pokračovali. Otázky nám bohužel na stanovištích nesedly a tak jsme moc dobře nedopadli. Ale co, není důležité vyhrál, ale zůčastnit se :-) Mezitím než si všechny družstva objely okruh, přiřítil se maník s takovým to autem a nechtěl zaplatit 30,- výstavného... :/ A tak se sebral a zmizel stejně rychlo jako přijel.
Když okruh objely všechny družstva, vyhlásily se výsledky a před projížďkou nám jestě Petr ukázal překvapení. Byla to další ČZ 180 ve 4T, ikdyž to nebylo originál, tak stavba to byla parádní!

Když se nám Petr pochlubil, tak se konečně jelo se na projížďku nebo spíše exkurzi? Bylo kolem 6 večír, parno a tak jsem jel se zarolovanýma riflema a trikem. Pohled na tu nekončíci kolonu byl neuvěřitelný. Zajeli jsme se podívat na exkurzi do místní Palírny a Rozhledny, ze které byl rozhled široko, daleko :-)

Po exkurzi nám večír Martinka s Petrem pustili další film a všelijaképarádní dobové videa. Popili piva, pokecali s ostatníma, prostě sraz, ke kterému jsem neměl moc co vytknout :-)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (18x):


TOPlist