reline_unor



Morava na Maxovi

Kapitoly článku

Den 3 - pátek 8. 7.

Na poslední den jsme se vyspali poměrně lépe, ale o to s větším dilematem. Cesta domů, nebo Brno a moto závody...? Bohužel vyhrály povinnosti, a tak jsme se vydali na cestu domů. Zkusil jsem jet kousek po D1... tento nápad mě po cca 5 km přešel... Cesta se tedy ubírala přes Jihlavu, Humpolec, Pelhřimov, Tábor,... zpět do Plzně. Počasí nádherné. Po cestě snad každých 10 km stály hlídky policistů kontrolujících motocyklisty jedoucí do Brna. Závistně jsme je zdravil z protisměru. V Táboře jsme poobědvali/povečeřeli a pak už jen chybělo pár zatáček domů.
Poslední zastávku jsme udělali na Orlíku. Zde snad jen upozorním na vynikající točenou zmrzlinu. Příjezd vyšel na 20:00.

Shrnutí:

Každý den jsme ujeli cca 400 km. To je asi tak hranice rozumného denního limitu pro cestování mimo dálnice a rychlostní silnice. Z Maxe nebolí záda ani jiné části těla a cestování mně osobně přijde co do pohodlí jako cesta autem střední třídy. Příští týden budou nové kalhoty, bunda, přilba. Na Maxe přijdou ještě párová boční zavazadla. Tím zavazadlový prostor Maxe dosáhne cca 150 l.... Na delší cesty jeste upravím již zmíněné plexi. Doufám, že dalšími výlety navážu na tento výlet a projedu a poznám více ČR. Je zde spousta krasných míst!

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (24x):
Motokatalog.cz


TOPlist