europ_asistance_2024



Cesta na Ksss

Sraz motocyklu Suzuki savage (ls 650) u Klatov

Kapitoly článku

KSSS10 - Krutý sraz suzuki savage

Den 1. lokalita camp Valcha , Zavlekov

Jednoho krásného čtvrtečního dne se vydávám na třetí ročník KSSS. V 15:30 Vyjíždím z Chlumce stav tachometru je 28160km směr Lovosice-nádraží kde se setkám s dalším kruťákem Dandyisem a vyrážíme směr Žatec, jenže kvůli stavbě D8 jsme nějakým zajímavým způsobem zahly směr Kladno a na něm jsme zůstali. Po nalezení cesty 18:19 stavíme na pumpě v Kladnu. Zde jsme hodili malou pauzu a dotankovali.
Dali jsme si bojový úkol dojet do Berouna :-) . Z Berouna jsme jeli po dálnici do Mýta. Jak všichni majitelé vědí tak ls není moc na cestování po dálnici ,ale je to vetší sranda neboť prům. rychlost byla 110-120km a v mém případe z mírného kopečka kdy jsem předjížděl Dandyise ( podle jeho názoru jsem kolem něho prolít jak kulovej blesk (( 130km/h)) ) stavíme na odpočívadle a poslední km do cíle cestu již nehledáme ,ale už se jen ujišťujeme kudy mame jet :-D.  K večeru stojíme v Nepomuku na odpočívadle a ujištujeme se kudy mame jet a vyrážíme dál do Nepomuku kde se mame dát doleva jenže jsme opět jeli špatným směrem neboť ta odbočka po které jsme měli jet byla na onom odpočívadle no alspon jsme si v klidu dotankovali . Nabrali jsme směr Plánice ,Hnačov , Zavlekov a hledáme cedule se směrem Ksss.
A bylo to tu před námi se objevuje brána campu a mi ho projíždíme až k našemu místečku na druhé straně campu. kde se nenápadně rozprostíra hlavní stan ksss. Vřelé přivítaní od všech kruťáků kteří zde už byli. ( Mája ,Hroch,Pajouk, Ali,Milan,Walaszek). Takže rychle se seznámit okouknou motorky a postavit stan. A odtéto chvíle jsou mé vzpomínky jsou poněkud zahalený v alkoholových výparech :-D

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (8x):
Motokatalog.cz


TOPlist