europ_asistance_2024



Cesta k pivním pramenům

Každoroční dvoutaktní cesta, již deset let zvaná "Tour de Prdele" našeho Motogangu od Zelené jedle a přátel. Vždy jako parta, někdy zmoklí, někdy hladoví, ale nikdy znudění!

Kapitoly článku

Cesta k pivním pramenům

Plány:

Loňská cesta našeho strašlivého Motogangu od Zelené jedle byla výzva. Route 18 není na veteránech žádná legrace a ačkoliv můj dojezd této náročné cesty stal se poněkud neslavným, pro rok 2014 jsme naplánovali zážitkovou trasu trasu s krátkými přejezdy a spoustou relaxu.

Již někdy z jara Fanda navrhl, abychom Tour de Prdele 2014 pojali jako pivní expedici s cílem objet všechny vesnice, které mají v ČR v názvu něco společného s pivem.  Vytvořil tedy seznam míst a já se pustil do plánování. Pomoc v podobě speciálního vydání časopisu Reflex, který byl zaměřen přímo na malé pivovary a pivní kulturu všeobecně byl dar seslaný přímo z nebe.  Našim cílem se nově stalo také z prostých konzumentů státi se konzumenty minimálně poučenými.

Motogang byl nadšen. Až na Švejka, který není extra velký pivař, všichni členové Motogangu milují rezavý mok. Dojezd každého dne byl naplánován do místa výskytu pivovárku, který nemá horší hodnocení než 8/10, pivovarská muzea, dlabanec...  jsem prostě dóóóbrej. 

Dosti ale chlubení, pojedeme…

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (42x):


TOPlist