europ_asistance_2024



Touratech Travel Event & Adventure Days 2013

Blíží se termín dalšího ročníku populární akce, určené především všem dobrodruhům a cestovatelům. Letošní Touretech Travel Event neboli Adventure Days se bude konat ve dnech 3.-5. května, a pro změnu v jiné lokalitě než předchozí dva ročníky. Registrace už běží, tak neváhejte.

Jestli jste na Touratech Travel Event a Adventure Days ještě nikdy nebyli, ani o téhle fajn akci neslyšeli, představte si něco jako motosraz pro cestovatele. Na rozdíl od jiných srazů se tady ale neplatí žádné vstupné, a přitom se pobavíte líp než na kdejakém "motorkářském" srazu. Akce Adventure Days je otevřená všem, kdo rádi cestují na motorce a nezáleží na tom, jestli radši jezdíte sólo nebo ve dvou, ve skupině nebo sami, po silnici či šotolině. Pokud vás baví cestování, tohle je akce pro vás.
Lidí s podobnými zájmy potkáte spoustu, a kromě toho celý víkend probíhají všelijaké besedy, promítačky, ochutnávky, testování a podobný doprovodný program, takže na nudu opravdu nebude čas. Zvlášť když se v sobotu přihlásíte na dobrodružný závod v terénu Off-Road Challenge. Letos pořadatelé provedli několik změn: hlavní off-roadová soutěž bude probíhat přímo v blízkosti kempu, čímž získá na atraktivitě především pro diváky. Klíčem k úspěchu budou jízdní dovednosti, cit a odvaha jezdce. Challenge je ale také o týmové spolupráci a používání hlavy.
Jestli radši jezdíte po asfaltu, je pro vás na sobotu připravena vyjížďka podle itineráře v délce zhruba 350 km, ale trasu si můžete podle chuti zkrátit, nebo klidně zůstat celý den v kempu a bavit se třeba (ne)šikovností závodníků při off-road challenge. Podrobnější informace a fotky z loňska najdete stránkách Adventure Days, kde už fungují také registrace na letošní ročník.
Přesné souřadnice a detaily o místě konání Adventure Days budou tradičně zveřejněny až těsně před termínem, zatím si zapište alespoň termín 3.-5. května a lokalitu poblíž Benešova.
Akce se tentokrát bude konat víceméně na uzavřeném soukromém pozemku, kde není problém s hudbou v pozdějších nočních hodinách a kapacita na kempování je téměř neomezená.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška (Odebírat články autora) - Výška testovacího jezdce: 186 cm

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (4x):
Související firma
  • Touratech CZ

    TOURATECH CZ Prodej a montáže doplňků pro adventure a dálkové cestování, cestovní endura, rallye sport a další. Prodej Gore-Tex oblečení různých značek a enduro oblečení vč. přileb a obuvi Prodej cestovní, outdoor a bivakové výbavy pro motorkáře-cestovatele. Prodej, školení a podpora GPS Garmi...



TOPlist