gbox_leden



Tip na výlet: Horal ve Velkých Karlovicích

Chystáte se vyjet do Beskyd? Objevili jsme pro vás místo, které rozhodně stojí za návštěvu.

Ať už potřebujete jen na chvíli spočinout a dát si něco dobrého k jídlu a pití, nebo hledáte také místo k přenocování s možností relaxace ve wellness centru s bazény a s bezpečným parkovištěm, zamiřte do wellness hotelu Horal ve Velkých Karlovicích.
Najdete ho na okraji Velkých Karlovic, vedle hlavní silnice směřující nejen na Slovensko, ale i do dalších oblastí Beskyd. Do půl hodiny cesty odtud je například Rožnov pod Radhoštěm s valašským skanzenem či horské středisko Pustevny.
U hotelu Horal loni vyrostla nová prostorná venkovní terasa, na níž můžete spočinout v pohodlném křesílku a při ochutnávání valašských specialit se kochat výhledem do údolí. V létě o víkendech se tu také griluje, v neděli od 12 do 16 hodin s cimbálovou muzikou.
Pokud se rozhodnete v lůně beskydské přírody také přenocovat, určitě vám přijde vhod krytý parkovací dům a komfortní ubytování s volným vstupem do termálních bazénů Wellness Horal se slanou vodou vyhřívanou na 36°C. V saunovém světě si můžete nejen dopřát sauny, parní lázeň, venkovní i vnitřní whirlpool a další terapie, ale také exotické masáže s rodilými Thajkami a Srí Lančany nebo vyzkoušet saunovací rituály.
U hotelu je i devítijamkové veřejné golfové hřiště, bowling či lanový park. A kdybyste chtěli vyzkoušet i jiný dvoukolový dopravní prostředek, než je váš vlastní stroj, můžete si půjčit segway a vyjet si do okolí po vytipovaných okružních trasách.


Speciální tipy:
  • V pátek a sobotu je restaurace s terasou hotelu Horal otevřena až do půlnoci.
  • Každou první sobotu v měsíci se koná Saunová noc ve Wellness Horal s prodlouženou otevírací dobou do půlnoci.
  • Poznačte si do diáře zajímavou akci: 5. – 7. 10. Karlovský gastrofestival

Více na www.horal-hotel.cz

Vyzkoušejte také další karlovický Spa hotel Lanterna, který nabízí relaxační centrum L-Spa, zážítkovou gastronomii, parkoviště přímo u hotelu nebo denně posezení až do pozdních nočních hodin v Cocktail baru.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Související firma
  • Turistický resort Valachy Velké Karlovice

    se nachází v malebném údolí Léskové ve Velkých Karlovicích na Vsetínsku. Poloha v CHKO Beskydy z něj činí jedinečné místo, kde jsou dodnes samozřejmostí ovce na pastvinách, hluboké lesy, průzračně čisté bystřiny a neporušená příroda. K Valašsku neodmyslitelně patří krajové speciality – slivovice, ky...



TOPlist