sumoto_leden



Steaky, frgály i cimbálovka: buďte u zahájení grilovací sezóny na Horalu

Nemáte plán na příští víkend? Zastavte se v sobotu 23. května na hotelu Horal v Resortu Valachy v beskydských Velkých Karlovicích. Chystá se tu zajímavá akce k zahájení grilovací sezóny. Gurmánský zážitek během výletu vám jistě přijde vhod.

Venkovní terasa hotelu Horal je oblíbeným cílem výletníků nejen díky umu místních kuchařů, ale také příjemnému posezení s krásným výhledem do údolí. „Při akci Vítání léta na Horalu se můžete těšit na grilování steaků Qualivo z mladých býčků, rožnění býčí plece, frgálovou manufakturu či nabídku vína Borgoluce a dalších značek. Vemena Vsetín představí různé druhy sýrů, ochutnáte cidery Kingswood, prémiové zmrzliny či netradiční míchané nápoje,“ láká šéf hotelu Horal Marek Bača.
K posezení zahraje cimbálová muzika Milana Mlčáka. Program, připravený ve spolupráci se společnostmi Makro a MONTYCON, bude probíhat od 10 do 16 hodin. Více se dočtete zde.
Kuchaři pro tuto příležitost připravili nabídku grilovaných specialit ze steaků Qualivo. Jde o maso jedinečných chuťových vlastností, produkované podle unikátní technologie. Chov Qualivo zvířat je přísně kontrolován, z jejich stravy jsou vyloučena geneticky modifikovaná krmiva, hormony či antibiotika. Maso tak má vysokou výživnou hodnotu, výbornou chuť a při jakékoli úpravě si uchovává mimořádnou křehkost.
Hotel Horal, který je vyhlášený krajovou valašskou gastronomií, při příležitosti zahájení grilovací sezóny také představí nový sezónní jídelní lístek, jehož speciality můžete ochutnat i při návštěvě kdykoli jindy. V novém menu najdete jehněčí a králičí speciality či pokrmy z neobvykle upravené zeleniny - ochutnejte třeba ředkvičkový krém s ančovičkovým kapáním dle vlastní receptury šéfkuchaře Jaroslava Orsága. Nechybí ani ryby a zvěřina, které jsou doménou kuchyně hotelu Horal. V nabídce zůstávají i osvědčené hity jako kyselice, halušky s brynzou či jehněčí kolínko s pohankovým kubou.

Více informací: www.horal-hotel.cz

Nabídka grilovaných specialit při Vítání léta
  • Tatarák z hovězí roštěné s fenyklovým salátkem
  • Rump steak marinovaný v brandy
  • Hovězí mletý steak s křenovým máslem
  • Rib eye steak s fava fazolemi
  • Chuck Roll steak s glazurovanou červenou cibulkou

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)



TOPlist