gbox_leden



Soutěž o ubytování v hotelu Horal Velké Karlovice

Odpovězte na otázku a můžete vyhrát pobyt pro 2 osoby na 1 noc v hotelu Horal.

Ať už potřebujete jen na chvíli spočinout a dát si něco dobrého k jídlu a pití, nebo hledáte také místo k přenocování s bezpečným parkingem a možností relaxace ve wellness centru s bazénem, zamiřte do wellness hotelu Horal ve Velkých Karlovicích. Najdete ho na okraji Velkých Karlovic, vedle hlavní silnice směřující nejen na Slovensko, ale i do dalších částí Beskyd. Zdejší Valašská hospůdka nabízí vynikající krajovou kuchyní. Na prostorné venkovní terase můžete u dobrého jídla spočinout v pohodlném křesílku a při ochutnávání valašských specialit se kochat výhledem do údolí. V létě o víkendech se tu také griluje.
Náš tip

Buďte 23. května u zahájení grilovací sezóny na Horalu. Akce Vítání léta bude spojené s grilováním steaků Qualivo, rožněním býčí plece, frgálovou manufakturou, ochutnávkami vín a sýrů a dalšími gurmánskými zážitky.

Pokud se rozhodnete přenocovat, určitě vám přijde vhod krytý parkovací dům a komfortní ubytování s volným vstupem do vyhlášeného relaxačního centra Wellness Horal s termálními bazény a saunovými rituály.  Mezi návštěvníky hotelu Horal je zvláště velmi oblíbená Relaxační neděle – cenově zvýhodněný pobyt v hotelu Horal z neděle na pondělí s večeří, snídaní a volným vstupem do Wellness Horal. Parkování v krytém parkovišti je zdarma. www.horal-hotel.cz

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Na jakou teplotu jsou vyhřívány termální bazény v hotelu Horal?
    • 27 °C
    • 36 °C
    • 45 °C

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)



TOPlist