gbox_leden



Projekt Po jedné stopě dorazil do cíle a zve na expozici na Chodově

Igor Brezovar a Martin Písařík se svým projektem Po jedné stopě dokončili africkou misi a po dokončení čtvrté etapy se dostali do cíle. V těchto dnech už jsou doma, a to platí také o jejich kompletním bivaku a motorkách, které si v Africe pobyly pár let. Nyní se usilovně pracuje na dalších dílech seriálu pro Českou televizi, a pokud nechcete na první díl čekat do ledna, máte šanci si čekání zkrátit setkáním s kluky v OC Chodov, kde 6.11. proběhne akce pro všechny fanoušky.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Igor Brezovar a Martin Písařík s celým svým realizačním týmem hlásí hotovo, tedy alespoň co se zdolání naplánovaného cíle týče. Na čtyři etapy projeli Afriku od severu k jihu a během této dobrodružné cesty plné zážitků, komplikací a nečekaných událostí natočili stovky minut materiálu, ze kterého vzniká seriál, jenž můžete zhlédnout na České televizi. První díly už čétéčko odvysílalo a nyní má v plánu od 11.1. 2023 spustit další sérii, na které se v těchto dnech usilovně maká ve střižně. Podle slov Igora a Martina by mělo být dalších sedmnáct dílů ještě lepších než ty předchozí a určitě je se na co těšit.

V úterý 1.11. proběhla tiskovka v pražském OC Westfield Chodov, kde projekt Po jedné stopě rozbalil svůj bivak, a ten zde bude k vidění až do 11.11. Celý tým všechny zve na osobní setkání, které tam proběhne v neděli 6.11. od 14. do 19. hodiny a pro všechny fanoušky je nachystána autogramiáda, doprovodný program a možnost si detailně prohlédnout jejich mašiny BMW, stan nebo doprovodnou terénní Toyotu.    

Igor s Martinem ve čtyřech etapách v Africe najeli zhruba 25 000 km. Velkou komplikací pro průběh cesty znamenala covidová opatření, která cestu přerušila, podobně jako válka v Kamerunu, kudy potřebovali projet. Cestovatel Igor Brezovar se pasoval do role parťáka a průvodce Martina Písaříka a naplánoval cestu po rozmanité Africe, která je plná kontrastů. Je prý nejdrsnější, jsou tam krásná místa, různí lidé a divoká zvěř. Vše dokáže zkomplikovat rozmanité počasí, stav cest nebo politická situace. Někdy to prý bylo peklo, ale vesměs zažili spoustu skvělých zážitků a potkali spoustu skvělých lidí, což ukáže cestopis. Již odvysílané díly Českou televizí je možné shlédnout na jejich webu a další se chystají na leden roku 2023.    

Igor Brezovar a Martin Písařík na tandemu s Vláďou

Igor Brezovar a Martin Písařík byli hosty seriálu rozhovorů na tandemu s Vláďou a povídání s nimi si můžete poslechnout. Už nyní je v plánu druhý rozhovor, kde kluci povypráví o finále afrického dobrodružství, a pokud na ně máte nějaké dotazy, klidně je hoďte dolů pod článek do komentářů.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný (Odebírat články autora) - Výška testovacího jezdce: 173 cm
Igor Brezovar - (Odebírat články autora)

Autoři článku obdrželi prémie 10 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Rudolf přispěl 10 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):


TOPlist