gbox_leden



Motosalon 2020 v pohodlí apartmánu

Dost možná i vy patříte mezi ty, kteří na letošní výstavu Motosalon absolvují cestu přes kus republiky. Po zavření bran výstaviště následuje většinou únavná a zdlouhavá cesta domů, ale co to takhle zkusit jinak? Co se třeba v Brně zdržet o trochu déle a užít si jak samotného města, tak i pohody s welness, dobrým jídlem a příjemným ubytováním?

Je jasné, že číslem jedna a tím, kvůli čemu do Brna všichni pojedeme, jsou nové motorky, oblečení, doplňky a adrenalinem nabitý doprovodný program. Když už se ale člověk, z mnohdy vzdálených koutů naší země, do moravské metropole vypraví, byla by škoda se hned po výstavě otočit a zase uhánět domů. Brno jako druhé největší město České republiky má totiž rozhodně co nabídnout. Ať už je to proslulý hrad Špilberk, vila Tugendhat, katedrála svatého Petra a Pavla či náměstí Svobody se známým brněnským orlojem. Je toho ale mnohem víc, co se dá den před nebo den po návštěvě výstaviště obrazit. Třeba s rodinou, kterou vezmete do Brna s sebou a přihrajete si tím na své konto plusové body. Nebo si chcete pořádně vyhodit z kopýtka a upustit páru? K tomu je Brno také jako stvořené spoustou nejrozličnějších hospůdek a restaurací.

Ať už po dlouhém flámu nebo po poznávací túře, určitě přijde vhod zázemí, kde si odpočinete. Třeba jako v apartmánovém eFi Hotelu Brno. Ten nabízí vhodnou polohu -  na výstaviště se dostanete za 15 minut autem nebo za necelou půlhodinku tramvají, do centra je to deset minut volné chůze nebo vás tam zdarma odveze hotelový shuttle bus a pak vás zase přiveze zpět. A co když už na začátku března vykoukne jaro a pojedete na motorce? Ani to není problém. Hotel eFi je takzvaně „biker friendly“, takže motorky můžete bez obav nechat na dvoře, kde budou zavřené za vraty pod dohledem kamer.

Jak už název apartmánový hotel napovídá, ubytování zajišťuje 87 apartmánů v různých kategoriích. Nabídka začíná obyčejnými jednopokojovými s příjemnou plochou od 24 m2, které ale na pohodlné přespání bohatě stačí, náročnější návštěvníci mohou zvolit třeba mezonetový apartmán o rozloze 100 m2 s terasou, a kdo chce opravdu něco extra, může sáhnout po královském mezonetovém apartmánu se třemi ložnicemi a s terasou velkou 27 m2. I ten nejobyčejnější apartmán ale nabídne vlastní kuchyňský kout se základním vybavením, koupelnu se sprchovým koutem nebo vanou, dvě postele, satelitní televizi a Wi-Fi připojení. Pokud vás potěšily velkorysé plochy apartmánů, pak vás mile překvapí i velmi příznivé ceny ubytování.

 

Mezi další lákadla hotelu patří welness s finskou a parní saunou nebo dobře vybavená posilovna. Součástí hotelu je také stylová restaurace Stará Tkalcovna s jídly převážně z místních surovin, kde kromě snídaní formou švédských stolů najdete také polední obědové menu s výběrem dvou polévek, čtyř jídel a samozřejmě také spoustu dalších jídel na jídelním lístku. Apartmánový eFi Hotel zkrátka nabízí vše, co by vaši návštěvu na Motosalonu mohlo zpříjemnit. Více informací a volné apartmány najdete na www.efihotel.cz.

Informace o redaktorovi

PR článek - (Odebírat články autora)

Body zájmu
  • eFi Hotel Brno

Související firma
  • eFi Palace

    eFi Hotel Brno je umístěn v centru moravské metropole. Ubytování v eFi Hotelu Brno ocení každý motorkář. V eFi Hotelu Brno je parkování zajištěno na vlastních hlídaných parkovištích v areálu komplexu po celý den. Parkovací místo je možné rezervovat. eFi Hotel Brno disponuje 87 prostornými apar...



TOPlist