gbox_leden



Motorkářské akce a testování pod taktovkou BMW

Bavorští do toho šlapou na plné pecky, a letos pro fanoušky a zájemce o stroje s modrobílou vrtulí ve znaku připravili několik akcí, kde se můžou sejít, pokecat a hlavně vyzkoušet motorky z jejich nabídky. Během letošní roadshow můžete otestovat 15 motorek, chystají se už tradiční RR Days v Brně a vrcholem sezony bude první ročník srazu BMW ve Velkých Karlovicích. Celkem bude letos k dispozici úctyhodný počet 77 testovacích motorek!

Testovací jízdy

U dealerů BMW na vás letos bude čekat 77 testovacích motorek od G 310R až po K 1600 GTL. V případě zájmu není nic jednoduššího, než jít na stránky, vybrat si svůj model, nejbližšího dealera a odeslat žádost o testovací jízdu.

Roadshow

Kamion BMW přiveze 15 testovacích motorek na 9 míst po celé České republice. Těšit se můžete třeba na elektrický skútr C evolution nebo statickou prezentaci limitované edice karbonového závodního speciálu HP4 Race. Pro testování si stačí vybrat termín a během 14 dnů před samotnou akcí se zaregistrovat. Jelikož BMW chce nabídnout možnost otestování motocyklů co nejvíce zájemcům, a kapacity testovacích jízd jsou omezeny, má každý účastník nárok na absolvování maximálně 2 testovacích jízd v rámci Roadshow 2018. V případě zájmu o otestování dalších modelů se může účastník obrátit na kteréhokoli z našich autorizovaných prodejců a dohodnout si individuální testovací jízdu.

Testovací jízda s modelem C evolution je časově omezená na cca. 10-15 minut, to znamená, že vaše testovací jízda bude v rámci Vámi vybraného slotu, např. 9:00 – 10:00, v časovém rozmezí 10-15 min (délka se liší podle místa konání). Pokud si v rámci Roadshow objednáte nějaké příslušenství nebo vybavení motorkáře od BMW Motorrad, můžete se těšit na 10% slevu.

Termíny:

  • 14.04.2018 - Automotodrom Most (obsazeno)
  • 15.04.2018 - Praha - registrovat se
  • 20.04.2018 - Kozovazy u Prahy
  • 21.04.2018 - Kozovazy u Prahy
  • 22.04.2018 - Hradec Králové
  • 23.04.2018 - Hradec Králové
  • 25.04.2018 - Karlovy Vary – Jenišov
  • 26.04.2018 - Karlovy Vary – Jenišov
  • 28.04.2018 - České Budějovice
  • 29.04.2018 - České Budějovice
  • 01.05.2018 - Tři studně - Vysočina
  • 02.05.2018 - Tři studně - Vysočina
  • 05.05.2018 - Olomouc
  • 06.05.2018 - Ostrava

RR Days

BMW Motorrad pro region střední a jihovýchodní Evropy pořádá již posedmé akci RR Days. Akce, jejíž součástí jsou volné jízdy na okruhu, se letos uskuteční ve dnech 9.  až 10. května na tradičním místě, Autodromu Brno v České republice.

Kromě možnosti zajezdit si na svém vlastním motocyklu budou mít účastníci příležitost na závodním okruhu otestovat BMW S 1000 RR, které je dobře známé jak ze závodů MotoGP jako safety bike, tak podniků série Superbike. Novinkou je unikátní možnost otestování limitované edice karbonového závodního speciálu HP4 RACE.

Cena jednodenní vstupenky činí dle data přihlášení 169/180 €, dvoudenní potom 315/330 €. Vstupné zahrnuje 6 dvacetiminutových jízd na okruhu s vlastním motocyklem a testování S 1000 RR nebo HP4 RACE, pro které je nutné využít jednu z těchto jízd. V ceně vstupenky je zahrnuto také občerstvení.

BMW MOTORRAD DNY

Každý fanoušek motorek BMW by si do svého diáře měl zaznamenat termín 22. – 24. června 2018. České zastoupení během těchto dnů pořádá ve Velkých Karlovicích BMW MOTORRAD DNY ČESKÁ REPUBLIKA 2018. Návštěvníci se můžou těšit na testování nejnovějších motorek BMW, zábavné offroad trasy, setkání s českými motocyklovými legendami, i na grilování, wellness, tombolu, koncert Václava Noida Bárty nebo zkušební jízdy v automobilech MINI.

Malebná lokalita, bohatý program a luxusní ubytování

BMW motorky jsou po celém světě známé jako bezpečné spolehlivé stroje s nejmodernějšími technologiemi a v Česku mají rozsáhlou základnu fanoušků. Právě pro ně je určen první oficiální sraz pořádaný ve Velkých Karlovicích, na slunném svahu valašské krajiny, nedaleko hranic se Slovenskem. „První oficiální setkání motocyklů BMW v České republice pořádané BMW Motorrad Česká republika nabídne velmi zajímavý program. Návštěvníky čeká příjemné ubytování ve čtyřhvězdičkovém Grandhotelu Tatra, který je zároveň centrem dění celého eventu. Pokud bude jeho kapacita vyčerpána, k dispozici máme také nedaleký čtyřhvězdičkový spa hotel Laterna a tříhvězdičkový spa hotel Horal,“ uvádí Petr Krajča, šéf motocyklové divize BMW pro ČR, a dodává: „Věříme, že fanoušci našich motorek si také náležitě užijí průjezd malebnými Beskydami, které nabízejí spoustu klikatých silnic a krásných výhledů do okolní krajiny.“

Elektromobilita

Protože značka BMW klade důraz na nejnovější technologie a udržitelný rozvoj, značnou pozornost věnuje i vývoji alternativních dopravních prostředků. Účastníci budou mít možnost vyzkoušet i několik variant vozidel na elektrický pohon. K testovacím jízdám bude připraveno elektrokolo BMW CRUISE e-BIKE, elektroskútr C-Evolution a elektromobil BMW i3. Grandhotel Tatra podporuje alternativní varianty pohonu, proto má pro své hosty připravenou i dobíjecí stanici pro elektromobily. Účastníci tak budou mít možnost vyzkoušet i nový způsob „tankování“.

Enduro škola, řada odborníků a koncert Noida

Na srazu budou k dispozici nejnovější modely BMW. Zájemci mohou absolvovat i offroadovou enduroškolu se zkušenými instruktory. Během víkendové akce bude možné promluvit s předními českými odborníky na motorky a motosport, jako je třeba Pepa Sršeň, Kamil Holán nebo Martin Macík. Na sobotní večer je připraven koncert Vaška Noida Bárty. Mezi hotely bude v sobotu zajištěna kyvadlová doprava.

Před příjezdem na sraz je nutná registrace na webové adrese. Cena registrace pro jednu osobu je 3 490 korun při úhradě do 30. 4. 2018 a zahrnuje 2 noci ve dvoulůžkovém pokoji, 2 snídaně, večeři v den příjezdu, sobotní raut s grilem, různé workshopy a bohatý doprovodný program i upomínkové tričko BMW Motorrad Dny Česká republika 2018. Při pozdější registraci bude cena 3 990 korun za jednu osobu.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)
Honza Zajíček (Odebírat články autora) - Výška redaktora: 183 cm
Jiří Jevický - (Odebírat články autora)
Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)
Jan Altner - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):


TOPlist