gbox_leden



Motorkářská restaurace Belfast

Taky se vám stává, že na vás u hospody koukají skrz prsty a nadávají vám, že motorka nemá co dělat na parkování pro auta? Když si pak chcete u stolu odložit přilbu a páteřák, už vás skoro vyhazují. Proto buďmě rádi za každé místo, kde jsou bikeři opravdu vítáni.

Restauraci najdete v obci Dobrovice, kousek od sjezdu z boleslavské dálnice v srdci Českého ráje. To znamená spoustu možností na motovýlet po krásách okolí. Je zde opravdu mnoho tras, které stojí za to. Už při příjezdu k hospodě pochopíte, že je něco jinak, příjemná zahrádka s velkým parkovištěm znamená pohodlné parkování. Venkovní gril potěší při některé z mnoha akcí, které se zde pořádají.
To nejzajímavější vás ale čeká po vstupu. Abych to zkrátil, motorky, kam se podíváte, od modelů přes minibiky a závodní S11 až po krásný Royal Endfield Bullet, který je i v logu clubu. O vaší zábavu se postará šipkový automat, fotbálek, nebo počítač připojený na internet.
No a jak se tu Vaří? Nečekejte krevetové koktejly a žampinový krém, naopak jednoduchá a vynikající jídla v podobě steaků ze všech možných zvířat. K pití se točí Svijany, Kofola a mnoho dalšího. K dispozici jsou i motorkářské koktejly s trefnými jmény.

Jídelní lístek a další informace najdete zde.

Informace o redaktorovi

Matěj Oliva (Odebírat články autora) - Výška testovacího jezdce: 180 cm

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (15x):


TOPlist