gbox_leden



Moto BOS & večer pro cestovatele

Důležitá informace pro všechny motocestovatele! Poznačte si do svých diářů sobotu 14. září s poznámkou „Moto BOS“. Na tenhle termín si nic neplánujte a vyrazte do Hněvousic u Mnichova Hradiště, kde se ve Vostrov Open air Clubu bude konat akce právě pro Vás! Ptáte se o co jde?“ Abyste měli jasno, v tomhle článku najdete informace o připravované akci, stejně jako report z té první, která proběhla na květnovém KTM Festivalu.

Kapitoly článku

Nejdřív nutno vysvětlit zkratku BOS - tedy branně orientační soutěž. Což značí, že při ní budete soutěžit s ostatními účastníky o to, kdo se lépe zorietnuje v tzv. „slepé mapě“ a naplánovanou trasu projede po kontrolních bodech co nejrychleji. Cestou budete plnit různé úkoly, jejichž správné vyřešení bude součástí vyhodnocení celé soutěže. Vaše cestování tak během druhé zářijové soboty dostane nový impuls, protože jednak si zasoutěžíte s ostatními o skvělou cenu, ale i když nevyhrajete, budete mít zážitků na měsíc dopředu. Hlavně nemusíte řešit itinerář svojí cesty a můžete si být jistí, že o nic zajímavého nepřijdete. Pořadatelé totiž trasu naplánovali tak, aby Vás protáhli těmi nejparádnějšími místy daného regionu. Psal jsem před chvilkou o výhře? Jasně, jedná se o soutěž a tak se nejúspěšnější účastník může těšit na opravdu parádní motocestovatelskou výhru! Jedná se o vychytanou navigaci TomTom Rider3, kterážto Vás rozhodně nenechá ve štychu ani v té největší pr…ekérce.

Program:

 11.00 otevření areálu (občerstvení a odpočinek uprostřed krásné přírody)
 12.00 zápis do BOS
 13.00 start BOS (po 5min / 1 účastník)
 17.00 vyhlášení vítězů
 18.30 promítání a reporty z cesty (západ slunce v 19.07)
           - MITAS Test Ride 2013 (testování Mitasek - Robert Blazius)
           - s KTM 990 v Africe (Jarda Šíma)
           - prostor pro Vaše reporty

Jsme zvědaví i na Váš report z motocesty! Pokud se chcete s ostatními podělit o svoje cestovatelské zážitky, pošlete nám stručné informace a pár fotek do 6. 9. 2013 na adresu jirka@flash-team.cz a zařadíme Vás do programu cestovatelského večera. Kdo ví, možná Vaší cestu rádi zveřejní i mediální partneři a všimne si jí třeba nějaký ze zúčastněných sponzorů. Nemusí jít vždy o nějakou dalekou cestu či extrémní podmínky - důležitý je zážitek a zábava.

Občerstvení, kemping, hudba a zábava. Promítat a povídat o cestování na motorce můžeme pozdě do noci, nicméně i o zábavu nebude nouze. Areál je dost veliký, abyste mohl střídat mezi oběma stanovišti, než padnete do Vašeho stanu.

Vstupné na BOS a cestovatelský večer činí symbolických 50,-Kč
(kempování i parking je zdarma)

Partneři:

V průběhu večera budou účastníkům k dispozici mimo pořadatele i zástupci následujících partnerů, kteří jsou zvědaví na Vaší (především negativní) kritiku a zkušenosti s jejich produkty či zkušenosti s produkty konkurenčních značek.

  • TomTom
  • Mitas
  • Motorex
  • Sherlog
  • Cel-Tec
  • Motobatt
  • Adventure Menu

Mediální Partneři:

  • Motorkáři.cz
  • ČMN
  • MotoXpress

Pořadatel - Flash team s.r.o. (Autorizovaný prodejce a servis KTM)
Kontakt - Jiří Andresík - jirka@flash-team.cz ; +420 777 346 916

Informace o redaktorovi

Martin Hakl (Odebírat články autora) - Výška testovacího jezdce: 180 cm

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (4x):
Související firma
  • Flash team

    Autorizovaný prodejce a servis kompletního sortimentu KTM.



TOPlist