gbox_leden



Kde si dát pauzu na cestách? Zastavte se na Horalu ve Velkých Karlovicích

Chystáte se na výlet po Beskydech a hledáte místo, kde si dát pauzu? Za návštěvu rozhodně stojí Wellness hotel Horal ve Velkých Karlovicích. Skvělá kuchyně, posezení na terase s úchvatným výhledem do údolí, o víkendech grilování, k tomu komfortní ubytování, špičkové wellness a kryté parkoviště – to je dost důvodů, proč se na Horalu během cest zastavit.

Hotel najdete na okraji Velkých Karlovic, hned u hlavní silnice směřující na Slovensko a do dalších částí Beskyd. Jeho největším letním lákadlem je prostorná terasa, na níž můžete spočinout v křesle či pohodlné sedačce a při ochutnávání valašských specialit se kochat výhledem do údolí na lesy, louky a dřevěné chaloupky.

Nepřehlédnutelná je i zdejší nabídka valašských specialit. Určitě ochutnejte vyhlášenou kyselici, rybí a jehněčí speciality nebo novinky letního menu. Vychutnáte si i domácí dezerty v čele s čerstvými valašskými frgály a škrábanou zmrzlinu.
Každou prázdninovou středu vpodvečer zpříjemní posezení na terase živá hudba, o víkendech nabídka grilovaných specialit.

Pokud se rozhodnete na Horalu nejen posedět, ale i přenocovat, určitě vám přijde vhod krytý parkovací dům a komfortní ubytování v rezidencích rozesetých kolem hlavní budovy. V ceně je snídaně, večeře a volný vstup do Wellness Horal s termálními bazény.
Noci z neděle na pondělí hotel nabízí za speciálně zvýhodněnou cenu. Nebo přijeďte na více dnů a užijte si třeba zvýhodněný pobyt s wellness, masáží a dalšími výhodami v ceně.

Speciální tip:

Jen 3,5 km od Horalu najdete další vyhlášený Spa hotel Lanterna s vynikající gastronomií a L-Spa relaxačním centrem. Je komornější, vyhledávaný milovníky romantických a wellness pobytů. Vybírat můžete z řady zvýhodněných pobytů.

Chcete si výlet ještě něčím zpestřit? Zajděte si na kurz pečení valašských frgálů, vyzkoušejte golf nebo přijeďte na některé představení charitativního festivalu Týden kultury na Valašsku. Kompletní seznam tipů, jak si zpříjemnit léto ve Velkých Karlovicích, najdete ZDE.

Zapište si už nyní do diáře:

7. a 8. 10. 2017– Karlovský gastrofestival

Tento tradiční svátek dobrého jídla a pití nabídne ochutnávky nejen valašských specialit místních i hostujících regionálních hospod a restaurací, ale také vyhlášený farmářský trh, kuchařské show, frgálovou manufakturu a tradiční soutěž frgálů, posezení s živou muzikou a dalšími programy. Vstup je zdarma. Více o Karlovském gastrofestivalu.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Související firma
  • Turistický resort Valachy Velké Karlovice

    se nachází v malebném údolí Léskové ve Velkých Karlovicích na Vsetínsku. Poloha v CHKO Beskydy z něj činí jedinečné místo, kde jsou dodnes samozřejmostí ovce na pastvinách, hluboké lesy, průzračně čisté bystřiny a neporušená příroda. K Valašsku neodmyslitelně patří krajové speciality – slivovice, ky...



TOPlist