gbox_leden



Kavárna Malý Mnich v sobotu 30. května přivítá motorkáře

Pokud si na poslední květnovou sobotu plánujete výlet na jih od Prahy, můžete do svého itineráře přidat ještě malebné městečko Mníšek pod Brdy. V místní kavárně Malý Mnich totiž pro motorkáře připravují speciální welcome akci.

Najít kavárnu Malý Mnich není vůbec složité, je totiž přímo na náměstí v Mníšku pod Brdy. A proč ji navštívit právě v sobotu 30. května? Každý, kdo od 8 do 14 hodin dorazí na motocyklu, dostane kávu dle vlastního výběru zdarma a chybět nebude ani moto fotokoutek. Kavárna navíc okouzlí svou autentickou atmosférou, pohladí chuťové pohárky i toho nejdrsnějšího motorkáře a potěší gastronomickým zážitkem. Pochlubit se může domácími vaflemi ve sladké i slané variantě, připravovanými přímo z pravé belgické mouky, nadchne i nespočet lahodných a svěžích zákusků nebo domácí točená zmrzlina. Pochutnat si můžete i na širokém snídaňovém menu, ze kterého si vybere jak kovaný motorkář, tak vyznavač zdravého životního stylu a fresh stravování. Domácí limonády, ale i minerálky nebo džusy jsou samozřejmostí.

Kavárna Malý Mnich má otevřeno vždy do 20 hodin a je ideálním tipem na sobotní výlet i další pravidelnou zastávku ve vašem road booku. Mníšek pod Brdy je navíc skvělý výchozí bod pro další výlety, například za krásami Berounska, na Karlštejn, Křivoklátsko, lomy Amerika nebo i nedaleké Koněpruské jeskyně, ale také třeba na zámek v Dobříši nebo do Brd.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Body zájmu
  • Malý mnich - kavárna a apartmány

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):
Související firma
  • Malý mnich

    Naše kavárna sídlí v domě, který byl postaven v druhé pol. 19. století. Objekt se nachází na nejvyšším místě na náměstí v Mníšku pod Brdy. Dům svou polohou a svým dispozičním uspořádání je velice vhodný pro návštěvu motorkářů. Zahrádka kavárny směřuje do náměstí, přičemž motorky lze parkovat hned u...



TOPlist