gbox_leden



Kamera na přilbu uchová vaše zážitky natrvalo

Toužíte uchovat svoje báječné adrenalinové zážitky z výletů na kole, abyste se mohli pochlubit přátelům? S kamerou, která se dá snadno připevnit na helmu, není nic jednoduššího. Užíváte si skvělou jízdu, v rukou třímáte řídítka, a moc dobře víte, že všechny vaše parádní kousky zůstanou uchovány na paměťové kartě.

Kamera na přilbu se dá perfektně využít u všech sportů, kde potřebujete mít volné ruce. Pokud vás mrzí, že se vám zatím nepodařilo zaznamenat vaše úžasné lezení po skalách, nic není ztraceno. Pořiďte si tuto skvělou vychytávku a nebudete litovat.

I když je kamera na helmu maličká, dokáže hotové divy. Její technické parametry jsou strhující. Velkorysý úhel 170° je tak široký, že mu lidský zrak absolutně nedokáže konkurovat. Vysokokapacitní baterie vydrží minimálně 4 hodiny, hmotnost 100 gramů rovněž příjemně překvapí. Kamera na přilbu je tak lehká, že o ní nebudete vědět, i když ji připevníte třeba na paži nebo na nohu. Překážet nebude ani na řídítkách. Řada suchých zipů dovolí umístit kameru prakticky kamkoli. Pokud se během natáčení rozprší, nevadí. Její voděodolné provedení ji před nepříznivým počasím ochrání. Obsluha je až neskutečně snadná, stačí ovládat jedno jediné tlačítko. Pokud na něj nevidíte, a přesto chcete vědět, co se děje, na jednotlivé události vás upozorní série různých vibrací.

Tato kamera s vámi nemusí zdolávat pouze náročný terén, hodí se i v běžném, každodenním životě. Nelekněte se, až ji vybalíte – spolu s kamerou obdržíte i širokou paletu nejrůznějších doplňků. Použití je velice snadné, a to i díky výborně zpracovanému uživatelskému manuálu. Široký výběr kvalitních kamer najdete v e-shopu www.cel-tec.cz.

Informace o redaktorovi

PR článek - (Odebírat články autora)



TOPlist