europ_asistance_2024



Kam za dobrým jídlem? Zastavte se na Horalu

Hledáte příjemné místo, kde na chvíli spočinout a dobře se najíst při cestách po Beskydech? Pak si udělejte zastávku ve wellness hotelu Horal ve Velkých Karlovicích.

Najdete ho na okraji této rozlehlé valašské obce, i hlavní silnice směřující nejen na Slovensko, ale i do dalších oblastí Beskyd.
Vedle komfortního ubytování a relaxačních služeb je velkým lákadlem hotelu vynikající valašská gastronomie, kterou si navíc můžete v létě a brzkém podzimu vychutnat na venkovní terase s překrásným výhledem do údolí. Doménou místních kuchařů jsou specialit ze zvěřiny a ryb, nenechejte si ujít ani zdejší vyhlášenou kyselici, čerstvé frgály nebo vynikající domácí limonády.Venkovní terasa nabízí posezení nejen u stolů, ale i v pohodlných křesílkách. Díky zastřešení skýtá příjemné zázemí i při horším počasí a ochrání i přes ostrými slunečními paprsky.

V létě tu navíc pořádají doprovodné akce, nenechejte si ujít:
19. 8. – Podvečer s živou hudbou od 18:30 hodin
22. – 23. 8. – Grilování na Horalu – speciální nabídka grilovaných specialit
26. 8. – Podvečer s živou hudbou od 18:30 hodin
29. 8. – Loučení s létem na Horalu – ukončení grilovací sezóny s atraktivním gastro programem

Akce Loučení s létem bude poslední letošní příležitostí zažít grilování na terase na Horalu. Těšte se na nabídku grilovaných specialit z jehněčího a telecího masa, připravena bude i prezentace a konzultace v oblasti masa odborníkem ze společnosti Makro, můžete ochutnávat moravská vína, prémiové zmrzliny Adria Gold a míchané drinky. Atmosféru zpříjemní cimbálová muzika Polajka.

Pokud se rozhodnete na Horalu také přenocovat, určitě vám přijde vhod krytý parkovací dům a komfortní ubytování s volným vstupem do termálních bazénů Wellness Horal. V saunovém světě si můžete dopřát i exotické masáže nebo saunové rituály. U hotelu je i golfové hřiště, tenisový kurt, bowling a půjčovna segway či elektrokol.

Mezi návštěvníky hotelu Horal je velmi oblíbená Relaxační neděle – cenově zvýhodněný pobyt v hotelu Horal z neděle na pondělí s večeří, snídaní a volným vstupem do bazénů.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)



TOPlist