europ_asistance_2024



Jawa Jižní Amerikou ve stopách Čechů

Nedávno jste mohli na našem webu číst cestopis o jízdě Filipa Kadlece na Jawě 125 do Skotska, kterou podnikl loni se svou přítelkyní. Letos spolu vyráží na další cestu na Jawě 350 do Jižní Ameriky. Během cesty vytvoří dokument o Jawa Argentina, Jawa klubu v Bolívii či Češích, kteří v Jižní Americe žijí. Dozvíte se tak, jak se žije v Jižní Americe v porovnání s Českou republikou, jak tam našli práci a celkově vás vtáhnou do jejich každodenního života.

Během cesty vytvoří dokument o Jawa Argentina, Jawa klubu v Bolívii či Češích, kteří v Jižní Americe žijí. Dozvíte se tak, jak se žije v Jižní Americe v porovnání s Českou republikou, jak tam našli práci a celkově vás vtáhnou do jejich každodenního života.

Výstupy z jejich cesty si následně budete moci volně stáhnout, takže z nich budete moci bezplatně čerpat spoustu informací a to včetně audio i video nahrávek z rozhovorů. Mimo to Vám budeme přinášet nejnovější informace přímo z cesty.

Ačkoliv si větší část cesty hradí z vlastní kapsy, bohužel se dostali do situace, kdy to již bez Vaší pomoci dále nejde. Rozhodli se to nevzdat a vytvořili proto projekt na Startovači, kde Vás žádají o pomoc a podporu.

Jestliže chcete číst, slyšet a vidět skvělé dobrodružství, poznat zase kus světa a dozvědět se více o krajanech či českých stopách v Jižní Americe, podpořte prosím tento skvělý projekt nebo sdílejte tento článek a projekt mezi další lidi.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Video k projektu
 

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (19x):


TOPlist