europ_asistance_2024



Interphone nahradí řadu MC novými modely

Možná jste už zaregistrovali, že italský výrobce interkomů vloni přišel na trh s novou řadou přístrojů, umožňujících komunikaci mezi jezdci, telefonování nebo poslech muziky za jízdy. Pulty tak postupně opouští předchozí modely MC, které nahradí nové interkomy Interphone Urban, Tour a Sport.

Nové interkomy od Interphone se chlubí v první řadě vylepšenou konstrukcí a designem. Vítanou změnou proti předchozí řadě je také způsob nabíjení přes micro USB konektor, který dnes používá u většiny mobilních telefonů. Díky tomu odpadá nutnost vozit s sebou další speciální nabíječku navíc, a snazší je také dobíjení ze záložní powerbanky. 

Uživatelé nových interkomů si jistě oblíbí také jednodušší ovládání a hlasové menu v češtině. Pomocí aplikace, která je volně ke stažení pro Android a iOS, lze ovládat z telefonu všechny funkcí hned u dvou interkomů najednou, a mimo to také zjistit stav jejich baterií. Ty by měly vydržet až 15 hodin intenzivního užívání. Přínosem je i funkce, která po vzdálení a opětovném přiblížení dvou přístrojů zajistí automatické opětovné spárování. Interphone už také otevřel možnost spárování svých interkomů s přístroji jiných značek.

Základním modelem nové řady je jednoduchý interkom Urban, určeným především pro sólo jezdce nebo pro komunikaci se spolujezdcem. Zlatá střední cesta se jmenuje Sport (přímý nástupce F5MC), a tady už je možné používat interkom také jako hands-free k telefonu nebo navigaci. Jako interkom má Sport dosah až 1 km a umí propojit čtyři komunikátory najednou. Nejvyšším a nejdražším modelem řady je Tour, který umí propojit až šest jezdců a nabízí řadu nadstandardních funkcí.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška (Odebírat články autora) - Výška testovacího jezdce: 186 cm
TZ - (Odebírat články autora)

Související firma
  • Recall

    Společnost RECALL s.r.o. byla založena v r. 2001. Posláním společnosti je od počátku distribuce příslušenství pro mobilní telefony, které se postupně rozšiřuje o příslušenství pro motorkáře, resp. o produkty značky INTERPHONE CELLULAR LINE. V nabídce INTERPHONE jsou zejména kvalitní bleutooth handsf...



TOPlist