sumoto_leden



Interphone 2017: novinky ze světa komunikace

Moderní technika se stále posouvá vpřed s neuvěřitelným tahem na branku, a tak jsme každý rok svědky nejrůznějších inovací a vylepšování. Se svými novinkami pravidelně přichází také výrobce interkomů, italská forma Interphone. Všechny její novinky můžete vidět na výstavě Motosalon.

Modelová řada interkomů byla aktualizovaná teprve nedávno, a proto se letos nijak zásadně nemění. Zůstávají v ní všechny aktuální produkty, tedy nejnovější trojice Interphone Tour, Sport a Urban a také dostupnější modely  F5, F4 a F3. K softwaru pro interkomy jsou k dispozici nové aktualizace, které bude už brzy možné provádět i přes počítače Mac. V nabídce přibyla také komfortnější sada sluchátek a mikrofonu, která se doposud používala pro speciální sady, vyrobené na míru pro přilby Schubert Shoei. Říká se jim dedikované headsety, a Interphone je plánuje dělat i pro přilby HJC.

Příslušenství

Na motocyklové výstavě EICMA bylo letos představeno nové pouzdro pro iPhone 7, které se svým designem vrací ke kompaktnímu rozměru jako předchozí verze pro iPhone 4 a 5. Uživatelé oblíbených jablečných telefonů se tak dočkají stylového pouzdra, které je přizpůsobeno pro maximálně bezproblémové použití telefonu v obalu. Samozřejmostí je vodotěsný vstup pro nabíjení, průhled pro fotoaparát a v neposlední řadě tlačítko pro ovládání Home button vybavené úpravou pro kapacitní displeje. Pouzdro je tak ideálně určeno do extrémních situací, kde dokonale ochrání Váš iPhone. K připevnění pouzdra s telefonem na motorku slouží řada držáků. 

Všechny produkty značky Interphone budou k vidění na výstavě Motosalon.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška (Odebírat články autora) - Výška testovacího jezdce: 186 cm
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (4x):
Související firma
  • Recall

    Společnost RECALL s.r.o. byla založena v r. 2001. Posláním společnosti je od počátku distribuce příslušenství pro mobilní telefony, které se postupně rozšiřuje o příslušenství pro motorkáře, resp. o produkty značky INTERPHONE CELLULAR LINE. V nabídce INTERPHONE jsou zejména kvalitní bleutooth handsf...



TOPlist