sumoto_leden



Dvojitý křest: Offroad Guide & Motorkářův průvodce

Přijďte si pro vlastní výtisk knihy o offroadovém nebo lehkovážném cestování a setkejte se s autory u příležitosti křestu obou knih.

Na předvánoční trh přichází v příštích týdnech dvě knižní novinky. Offroad Guide, který vás provede alpskými šotolinami a Motorkářův průvodce lehkovážným cestováním Evropou, který vás provede samotnými začátky cestování na motorce.

Obě knihy budou pokřtěny 9. 12. v baru Lokal Blok, Nám. 14. října 7213/10, 150 00 Praha 5-Smíchov. Akce začíná volně od 18. hodin setkáním s autory, v 19. hodin pak proběhne slavnostní dvojitý křest. Jeden z kmotrů bude Igor Brezovar, druhý zatím zůstává v tajnosti.
Na místě budou knihy přímo na prodej a autoři budou velmi rádi rozdávat autogramy.

O knihách:

Offroad Guide Michala Pertlíčka je ideální inspirací pro všechny dobrodružnější jezdce, kteří už mají projeté klikaté silnice alpských průsmyků a rádi by zkusili vyjet i mimo ně. Už nemusíte trávit dlouhé večery plánováním, autor to všechno udělal za vás! Stačí si jen pohodlně vybrat z patnácti tras, detailně popsaných tak, jak je projel sám Michal.


Motorkářův průvodce lehkovážným cestováním Evropou Radka Fialy vám naopak nabízí myšlenku návratu k cestování za účelem každodenních soukromých objevů. Autor vás nebude vést po vyhlášených památkách dob minulých, nejnavštěvovanějších průsmycích Alp, ani oblíbených pobřežních silnicích středomoří. V celé knize najdete doporučení jen na jednu jedinou cestu - je hrozně rozbitá a má devět kilometrů. Ale pokud s cestováním začínáte, dá vám pár námětů, jak si celou věc užít, aniž byste půl roku dopředu ztráceli čas vybíráním té nejdoporučenější trasy, aby vám nic neuteklo.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (9x):


TOPlist