europ_asistance_2024



Dovolená nebo prodloužený víkend na Lipně v apartmánech Rezidence Clubu Canada

Lipenská přehrada, nazývaná někdy také Jihočeské moře, je jednou z našich nejoblíbenějších destinací na relaxaci. Ne každé ubytování je ale vhodné pro motorkáře. To ovšem není případ Rezidence Clubu Canada.

Tady jsou totiž motorkáři vítáni a počítá se s jejich potřebami. S parkováním není problém, motorku máte postavenou přímo přede dveřmi svého apartmánu. Těch je v nabídce několik druhů velikostí podle toho, jak velká parta vás přijede.

Nejmenší apartmány jsou pro dvě až tři osoby, tedy ideální, kdy cestujete sami jen s partnerkou. Taková romantika na Lipně. Pro početnější výpravy jsou apartmány určené pro 3-4 nebo 5-6 osob. Ale mají tady i takovou specialitu, XXL apartmán pro 19+4 osob! Pokud máte třeba klub nebo velkou partu, můžete si tady udělat výjezdní zasedání.

DÁRKY PRO MOTORKÁŘE
sleva na pobyty na 2 a více dní v Apartmánu Garden Club Canada + sauna a káva v ceně :-)

Termín 3.5 - 25.5. 2019. Objednejte zde: www.clubcanada.cz

Velkou výhodou Rezidence Clubu Canada je jeho poloha. Tohle jsou apartmány v samotném centru Lipna nad Vltavou! Voda je v docházkové vzdálenosti, z některých apartmánů je dokonce vidět, restaurační zařízení v okolí jsou na každém kroku, kdybyste snad nechtěli využívat vybavené kuchyňky apartmánů. Ale můžete si objednat i snídani. A když už jsme u té vybavenosti, počítat můžete samozřejmě s koupelnou a WC, televizí s DVD přehrávačem nebo wifi připojením na internet. Po celém dni v sedle potom udělá tělu i duši dobře pobyt ve vlastním wellness centru. Ubytování v Rezidenci Clubu Canada si můžete rezervovat na www.clubcanada.eu.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Body zájmu
  • Apartmány Club Canada

Související firma
  • Rezidence Club Canada

    Lipenská přehrada, nazývaná někdy také Jihočeské moře, je jednou z našich nejoblíbenějších destinací na relaxaci. Ne každé ubytování je ale vhodné pro motorkáře. To ovšem není případ Rezidence Clubu Canada. Tady jsou totiž motorkáři vítáni a počítá se s jejich potřebami. S parkováním není problém...



TOPlist