europ_asistance_2024



Chce to pořádný triko

Po jedné povedené  motovýpravě jsme se, jak už to tak bývá, sešli v naší Sokolovně na závěrečném zhodnocení. Probrali jsme všechny naše úspěchy a neúspěchy, a samozřejmě z toho vyvodili patřičné důsledky. A na jednom jsme se shodli jednomyslně. Příště to chce pořádný triko, ať jsme vidět.

Tak jsem se pustil do hledání na internetu a oslovování různých firem až jsem narazil na tiskárnu textilu Graftex. A protože jsme se nakonec domluvili na spolupráci, vše proběhlo k naší absolutní spokojenosti a to co kluci dělají je pro motorkáře určitě zajímavé, rozhodl jsem se vyzpovídat jednoho z majitelů Jirku.

Tak čím se vaše firma zabývá?

Naše firma se zabývá digitálním potiskem textilu, hlavně triček, mikin a spousty dalšího. Dále také tiskneme sublimací na klasické smaltované hrnky, které určitě přežijí jakoukoliv expedici. Pro tisk používáme nejmodernější digitální technologie, takže natiskneme cokoliv, třeba i fotku přítelkyně, či tchýně, pokud by ti na výpravě chyběla. Dále nám tato technologie umožňuje tisknout od jednoho kusu a za normální ceny, takže i jednočlenná výprava může mít vlastní expediční tričko či hrnek. Používáme trička ze 100% bavlny, vysoké kvality a gramáže, takže se nemusíš bát, že triko nepřežije výpravu.

Ok tím se vlastně dostáváme k jádru, jaké služby tedy motorkářům nabízíte?

Každému, kdo má zájem, u nás natiskneme trička a další věci s jakýmkoliv vlastním designem. Nejedná se samozřejmě jen o expediční trička, natiskneme v podstatě cokoliv, ale tisk expedičních triček u nás motorkáři hodně využívají. A samozřejmě nejen motorkáři, ale i motorkářky.

Chápu, z motovýpravy si dovezu nejen spoustu zážitků, šrámů a fotek ale taky něco navíc, co mi ji bude připomínat.

Přesně, je to něco, co moc nestojí a má docela zajímavou užitnou hodnotu. A je fajn mít na sobě něco, co nikdo jiný nemá, ne? Dále se trička dají využít jako pozornost pro sponzory a další podporovatele. Nebo tričko můžeš použít jako úplatek doma, aby tě pustili. Jinak tiskneme i pro různé závodní týmy, pro firmy, ten záběr je poměrně velký a docela pestrý. A samozřejmě, pokud je vás více a každý chcete mít na tričku vlastní jmenovku, nebo třeba název motorky, tak to taky není problém.

Jak je to s designem, můžu si něco navrhnout sám?

Jasně, to je úplně nejlepší, protože ty víš nejlíp, co na tričku chceš, kam jedeš atd. V podstatě každý, kdo umí pracovat s Wordem je schopný něco stvořit. A pokud si nevíš rady, tak ti poradíme a určitě něco vymyslíme. Na našich stránkách www.graftex.cz, se dozvíš více o tom, co děláme a co nabízíme.

Tisk fotky

Super, ale já letos na motovýpravu nejedu, ale nějaké tričko by se hodilo a nechce se mi nic vymýšlet.

Není problém, v tom případě se koukni na náš eshop www.DRSNEJ.CZ , kde máme k dnešnímu dni přes 160 různých jedinečných designů mototriček a nejen to. Určitě si vybereš.

A jak je to s typy triček a velikostmi? Přece jenom jsou mezi motorkáři i statní chlapi.

Jo, to je fakt, ale u nás si vyberou i oni. Používáme trička ze 100% bavlny, vysoké kvality a gramáže a u pánských až do velikosti 5XL. A myslíme samozřejmě i na motorkářky, takže pro ně máme trička i mikiny dámského střihu, které jsou vypasované a s kratšími rukávy. Holky v tom vypadají fakt dobře. U všech triček taky najdeš tabulku velikostí, takže určitě si najdeš to pravé pro sebe.

A co ty zmiňované hrnky?

Jak sám určitě víš, hrnek je na výpravě patří k nejdůležitějším částem vybavení. Takže pokud si budeš chtít někde v klidu vychutnat ranní kafe, můžeš to udělat i stylově. Na eshopu zatím sekci s hrnky nemáme, ale v podstatě co vidíš na tričku, to ti natiskneme na hrnek. A samozřejmě jakýkoliv vlastní design. Tiskneme na klasické bílé smaltované hrnky.

A jak teda můžu objednat?

Eshop je jasný, tam je to klasicky. Vše ostatní řešíme přes mail info@graftex.cz. Taky se můžeš občas kouknout na https://www.facebook.com/graftex.cz, kde dáváme nové designy a různé další aktuální informace, takže ti nic neunikne.

A na závěr, co ty a motorky?

No my jsme ve firmě dva společníci a oba dlouholetí motorkáři, takže za nás super.

Ok díky za rozhovor a ať se daří.
Taký díky a hlavně přejeme všem motorkářům vždy šťastný návrat domů.

Informace o redaktorovi

PR článek - (Odebírat články autora)



TOPlist