europ_asistance_2024



Cestujte a vyhrajte s novou aplikací Motorkáři.cz pro Android

Jak už možná víte, před nedávnem jsme spustili novou aplikaci pro mobilní telefony s operačním systémem Android. Pokud tuto aplikaci ve svém chytrém mobilu máte, můžete se teď zapojit do soutěže o hodnotné ceny. Je to jednoduché - stačí navštívit co největší počet bodů zájmu (POI) uložených v databázi, vyfotit je a obrázky k nim přiřadit.

Na úvodní stránce aplikace se po přihlášení (údaje jsou stejné jako u vašeho klasického účtu na motorkari.cz) pod zelenou ikonkou POI objevuje mapa a v ní přes 2500 bodů, které jsou nějakým způsobem zajímavé pro motorkáře. Jedná se o pěkné trasy, kvalitní ubytování, kempy, moto muzea, enduro dráhy nebo například motoshopy a servisy. Body si můžete vpravo nahoře filtrovat a nechat si vypsat například jenom "hezké úseky".

Detail bodu a navigace

Po kliknutí na bod zájmu se zobrazí jeho detail, kde je náhled, popis a fotky z místa. Kliknutím na modrou ikonku šipky spustíte navigaci, která vás k bodu dovede. Informace o bodech zájmu mohou - stejně jako fotografie z místa - vkládat sami uživatelé. A právě na tom je založena naše soutěž.

Přidejte fotky k bodům a vyhrajte zajímavé ceny

V případě, že jste blízko bodu zájmu, který máte zobrazen v detailu, můžete tento doplnit o nové fotky přímo z místa. Stačí kliknout na modrou ikonku "foťáku", který je v detailu bodu a přidat nové fotky.

Až do konce srpna probíhá soutěž, ve které můžete tyto body navštěvovat, fotit a vkládat jejich fotky do databáze. 10 uživatelů, kteří navštíví nejvíce bodů zájmů v nové aplikaci a doplní je o nové fotografie přímo z místa, získá jednu z cen. Firma Globalmoto například věnovala do soutěže přilbu Cyber UX-22, firma Motozem rukavice značky Revit, a další ceny připravujeme. Tak na svých cestách neváhejte, foťte a vkládejte!

Vyhodnocení soutěže:

  1. 1.cenu rukavice značky Revit od společnosti Motozem vyhrává uživatel RoadBiker
  2. 2. cenu přilbu Cyber UX-22 od společnosti Globamoto vyhrává uživatel SláďaX

Výhercům gratulujeme a děkujeme partnerům, kteří do soutěže věnovali ceny.

Nová aplikace Motorkáři.cz je ke stažení zde.

Informace o redaktorovi

Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):


TOPlist