europ_asistance_2024



České mototoulky: 1. díl průvodce pro motorkáře

Také už jste někde slyšeli, že v Čechách není pořádně kde jezdit? Nebo máte dojem, že už jste všechno projeli třikrát? Pak si přečtěte první díl nového průvodce, který odhaluje nejen pěkné motorkářské trasy na území celé naší republiky, ale také zajímavá místa kolem nich.

První díl Českých mototoulek, který vyšel před Vánoci ve vydavatelství MotoRoute, obsahuje pět motorkářských tras, a postupně budou přibývat další. Názvy kapitol hovoří za vše: Česká Kanada, Železné hory, Orlické hory, Králický Sněžník a Rychleby, Kokořínsko - to jsou všechno oblasti, které slibují parádní svezení i nádherné výhledy do krajiny. A nouze tam není ani o zajímavá místa k zastávkám a odpočinku.

Na 76 stranách útlé knížky v měkkých deskách zkrátka najdete všechno, co k naplánování celodenního výletu na motorce potřebujete vědět. U každé trasy je kromě mapky, GPS souřadnic a popisu uvedena její délka v kilometrech a přibližná časová náročnost. Podrobný popis je pak věnován všem zajímavostem, které můžete při projíždění vidět či navštívit. Nabídka atrakcí je přitom poskládaná tak, aby si z ní vybral každý. Najdete v ní hrady a zámky, technické památky, přírodní zajímavosti, rozhledny, muzea a další vyhlášené i méně známé body zájmu.

Knížka České mototoulky stojí 149 korun a objednat si jí můžete níže.

Objednejte od MotoRoute

České mototoulky 1. díl

149Kč
Kusů:




Informace o redaktorovi

Petr Poduška (Odebírat články autora) - Výška testovacího jezdce: 186 cm

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (16x):


TOPlist