gbox_leden



Beskydský resort Valachy: Ubytování pro motorkáře

Resort Valachy, jehož součástí jsou tři hotely, nabízí motorkářům ubytování v malebném prostředí Beskyd, kde příznivci jedné stopy najdou spoustu zajímavých tras i výletních cílů. V rámci ubytování můžete využít také širokou nabídku wellnes služeb, motorkáři také zvlášť ocení bezpečná parkoviště.

Malebná krajina Beskyd na česko-slovenském pomezí láká k výletům nejen turisty a cyklisty, ale stále častěji také motorkáře. Spojte výlet s přenocováním v resortu Valachy ve Velkých Karlovicích. Na výběr máte hned ze tří hotelů s bohatým wellnes programem v ceně.
Čtyřhvězdičkový Spa hotel Lanterna nabízí luxusní ubytování v Beskydech se špičkovým gastronomickým servisem. V ceně ubytování je zahrnut neomezený vstup do relax centra L-Spa s krytým bazénem s hydromasážemi, saunovým světem, masážemi, rituály Pure Fiji a Beauty salonem. Ubytovaní mají zároveň zdarma denní vstup do termálních bazénů Horal. Pro gurmány je v hotelu nově otevřena zážitková restaurace Vyhlídka s nabídkou degustačních menu a ochutnávek vín. V rámci pobytu je v ceně samozřejmě snídaně a  také večeře. Stránky hotelu Lanterna.
Tříhvězdičkový hotel Horal nabízí stylové ubytování ve Velkých Karlovicích a skvělou gastronomii. Největší atrakcí jsou termální bazény se slanou vodou v rámci areálu Wellness Horal se saunovým světem, fitness centrem a masážemi. U hotelu bylo vybudováno devítijamkové golfové hřiště a lanový park, uvnitř hotelu je k dispozici bowling a squash. Jako hoteloví hosté máte volný vstup do saunového světa i nových termálních bazénů Wellness Horal. Po celodenním výletě tak můžete navečer spočinout v péči masérů nebo si zaplavat ve slané vodě vyhřívané až na 36°C. Součástí hotelového areálu je například i klimatizované kardio fitness, lanový park, bowling, squash a nové Golfové hřiště Horal, v hotelové restauraci si můžete pochutnat na vynikajících krajových specialitách. Vedle komfortního ubytování je samozřejmostí i možnost bezpečného uložení motocyklu v novém hlídaném parkovacím domě u hotelu. Stránky hotelu Horal.
Dvouhvězdičkový hotel Galik je nejznámějším cykloturistickým hotelem ve Velkých Karlovicích. Díky půjčovně a servisu kol, vynikající domácí kuchyni, vlastní sjezdové trati a nedalekému Ski areálu Razula je Galik oblíbenou zastávkou turistů a v poslední době si ho pro blízkost nádherných tras oblíbili také motorkáři. Za nepříznivého počasí a ve volných chvílích můžete využít bowlingové dráhy, stolní tenis nebo kulečník. Pokud dáváte přednost relaxaci, je v hotelu Galik k dispozici sauna s odpočívárnou. Stránky hotelu Galík.
Více informací včetně on-line rezervace najdete na www.valachy.cz.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Související firma
  • Turistický resort Valachy Velké Karlovice

    se nachází v malebném údolí Léskové ve Velkých Karlovicích na Vsetínsku. Poloha v CHKO Beskydy z něj činí jedinečné místo, kde jsou dodnes samozřejmostí ovce na pastvinách, hluboké lesy, průzračně čisté bystřiny a neporušená příroda. K Valašsku neodmyslitelně patří krajové speciality – slivovice, ky...



TOPlist